Tabs: Blog | About Me |

Παρασκευή, Μαΐου 26

Γιατί κάποιος φτιάχνει ένα blog?

Αναρωτιέμαι μέρες τι μας σπρώχνει εδώ. Βρήκα απαντήσεις αφελείς και βολικές.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ, είπα στην αρχή. Κάτι σαν να ανοίγεις ένα καινούριο αλισβερίσι. Ένα παράθυρο ακόμα στην κοινωνικότητά σου.
- Ναι ε? έλεγε εκείνη η ειρωνική φωνούλα μέσα μου. Τότε γιατί δεν πάς να πιείς κανένα καφεδάκι με τα φιλαράκια σου, να γνωρίσεις κι άλλα φιλαράκια και να τελειώνει η ιστορία?
Καλά!! Να αλλάξω θεωρία. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ τα σεντονάκια των άλλων και να κουκουλωθείς πιο ασφαλής μετά στο δικό σου. Κι άντε πάλι η αμφισβήτηση σε μόνιμο εσωτερικό διάλογο.
- Ναι ε? Τότε γιατί δεν πάς σε κανένα βιβλιοπωλείο, να βρεις "παπλώματα" κι όχι σεντονάκια.
Έστω! Έχω και τρίτη εκδοχή. ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ό,τι γουστάρω, για να κάνω το κέφι μου, χωρίς λογοκρισίες, άλλοτε χαλαρά σαν κατίνα της Τι Βι κι άλλοτε ευφυολογώντας σαν "πανεπιστημιακιά" (που λέει και μιά ψυχή). Για να ακουμπώ κάπου όσα με πνίγουν ανάλογα με την διάθεση της στιγμής. Αλλά και όσα δεν με πνίγουν (συχνά βαριέμαι να θυμώνω με όλους και με όλα). Για να μου θυμίζω τι αγαπώ, τι με χαλαρώνει, τι με ξάφνιασε, τι έτσι και τι ... γιουβέτσι.
............. (και ώπα η φωνούλα ησύχασε. Αντίδραση καμία)
Και πάνω που πανευτυχής καμάρωνα ότι ως ψαγμένο και δεόντως ψυχαναλυμένο όν βρήκα τις αιτίες μου, αρχίζει το σούσουρο. Όχι η δική μου η αμφιβολία. Αυτή το βούλωσε και το πανηγύρισα.
Κάτι άλλες φωνές προσπαθούν από χθες να με πείσουν ότι ήρθα εδώ, πάρκαρα το καλάμι μου στην ειδική θέση της εισόδου, ανέβηκα στο βήμα, φούσκωσα σαν παγώνι και άρχισα να ρητορεύω αποζητώντας το ..χειροκρότημα. Ψιλοκλωνίστηκα. Λες να 'χω τέτοιο ψώνιο και να μην το κατάλαβα? Το ξανασκέφτηκα το θέμα. Με έβαλα απέναντι και μου ζήτησα εξηγήσεις.Ύφος ανακριτικό και όσο πιο γκεσταμπίτικο γίνεται για να με ψαρώσω.
- Λέγε ρε, ήξερες τι είναι τα linkblogs?
- Όχι, ψιθύριζα με ειλικρίνεια η δόλια.
Και να χτυπάω και το μαστίγιο στη μπότα σαν τον Στέφανο Στρατηγό όταν έπαιζε τον Γερμανό αξιωματικό.
- Γιατί πήγες στη "συμμορία" του Bloghood? Τι μυστικά σχέδια είχε η οργάνωση?
- Μιά απλή παρεούλα είμαστε και περνούσαμε καλά. Ούτε συμμορία, ούτε οργάνωση, να απαντώ σαν Δήμος Σταρένιος, με ύφος σκυφτό και βλέμμα χαμηλόβλεπο.
Και ο ανακριτής να φουρκίζεται ακόμη περισσότερο.
- Και γιατί ανεβάσατε και προσωπικά blogs στο monitor και τα ίδια post τα ξαναβάζατε στο bloghood? Μίλα, επιβαρύνεις τη θέση σου όσο τα διαψεύδεις αυτά.
- Αληθές, όχι αυτό είναι αλήθεια (με ύφος από Μήτσους Λαζόπουλου και ασκήσεις θάρρους). Αλλά .. τολμώ να ρωτήσω, δεν έπρεπε? (άει χάσουυυ)
Έξαλλος ο ανακριτής. Τραπέζια φεύγουν, καρέκλες εκτοξεύονται και η κόλαση του Δάντη προ των πυλών.
- Τολμάς? Πως τολμάς? φωνάζει έξαλλος. Δεν ξέρεις τους κανόνες? Κατοχή έχουμε και 'σεις το κάνατε american bar.
Κατοχή έχουμε? σκέφτομαι. Ε τότε μήπως να κάνω αντίσταση? Μήπως να φτιάξω συμμορίες?
Μήπως να αρχίσω τις συνομωσίες? Υπολοχαγός Νατάσα και δεν είμαι και ξανθιά, γαμώτο.

........... Και μετά ξυπνάω. Αλλάζω πλευρό και λέω "Μπα όνειρο θα 'ταν. Αν έχουμε και εδώ κατοχή, ε τότε λάθος πόρτα χτύπησα. Ας κοιμηθώ από την άλλη πλευρά, μπας και δω άλλο όνειρο. Πάντως αν επιστρέψει το ίδιο ή η ζέστη θα φταίει, ή το βραδυνό φαγητό ή το κρεββάτι. Κι αν ... λέω άν το ξαναδώ ... θα κοιμηθώ στο πάτωμα (που λέει κι η Χαρούλα).

Ετικέτες

buzz it!


Permalink για το "Γιατί κάποιος φτιάχνει ένα blog?"

9 Comments:

Anonymous PROAGELOS said...

Οι Γερμανοι είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας !!! Μίλα ρεεεε, ξέρασε τα όλα blogογούρονοοοο !!!!

2:35 π.μ.  
Blogger Muse said...

Φτιάχνουμε blog γιατί είμαστε ματαιόδοξοι. Αυτός είναι και ο λόγος που κάνουμε και πολλά άλλα πράγματα. Βασικά αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάνουμε πράγματα.

4:59 π.μ.  
Blogger ptwsh said...

Ένας τρόπος έκφρασης είναι

9:29 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ρωτάς, γιατί κάποιος φτιάχνει ένα blog? Απλά γιατί διαθέτει πολύ ελεύθερο χρόνο, αρκετή δόση ναρκισσισμού και ανάγκη για αυτο-επιβεβαίωση (κάπου το είχα ξαναγράψει αλλά το αλζχάιμερ βλέπεις)
Ο je εις τον κύβο

12:38 μ.μ.  
Anonymous mpampakis said...

Δεν είναι κακό να κάνουμε πράγματα *και* για το καλάμι που κουβαλάμε. Άλλωστε, κάπου πρέπει να ξεσπάσει και αυτό. Το μόνο πρόβλημα είναι αν αρχίσουμε να παίρνουμε τον εαυτό μας, το blog μας, τα κείμενά μας πολύ στα σοβαρά...
Εδώ που τα λέμε, αυτό είναι το πρόβλημα στις περισσότερες περιπτώσεις των ανθρώπινων προβλημάτων: κάποιος έχει πάρει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά.

12:53 μ.μ.  
Blogger Mari-R1 said...

πάντως ακριβώς την ίδια συζήτηση είχα χθες..υπάρχουν πολλοί λόγοι υποστήριζα
1.για δημοσιογραφικούς λόγους
2.για εκδοτικούς/συγγραφικούς λόγους
3.για προσωπικούς λόγους (εδώ εμπεριέχονται πολλά)
Πάντως δεν έχω καταλήξει για μένα ακόμα (σίγουρα το 3 αλλά για ποιούς από όλους)

5:13 μ.μ.  
Anonymous Laertiades said...

Τελικά εγώ δεν κατάλαβα (αφού διάβασα ολόκληρο το άρθρο σου) γιατί το έκανες. Μήπως θα πρέπει να το ξαναδιαβάσω για τρίτη φορά, ή απλώς δεν τα "πιάνω" εύκολα;

12:56 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΚΑ 20 Aug 2008 11:36 GMT


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΟΝΔΥΛΗ 6978416379

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΡΕΛΛΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ
ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ
ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΟ ΡΟΚΟΦΥΛΛΟ ΑΠΑΤΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ
ΣΜΥΡΛΗ ΧΡΗΣΤΟ ΑΠΑΤΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΠΑΤΗ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΕΣΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ 07 Aug 2008 18:05 GMT

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΟΝΔΥΛΗ 6978416379

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΡΕΛΛΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ
ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ
ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΟ ΡΟΚΟΦΥΛΛΟ ΑΠΑΤΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ
ΣΜΥΡΛΗ ΧΡΗΣΤΟ ΑΠΑΤΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΠΑΤΗ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗ ΚΩΣΤΑ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ !!!
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΙΚΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΟΝΔΥΛΗ «ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΤΑ»

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΕΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 22-04-2008 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΗΘΗΚΕ!!!

Ο Μέργος Γεώργιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ? Τηλ. 210 - 52.24.861
Ο ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ? 210 - 52.15.338


Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 31-01-2008 ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΡΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΝΚΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ?? Τηλ. 210 36.32.443
INKA Ακαδημίας 7 e-mail: inka@inka.gr

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ


ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

από ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΟΙ 4:57μμ, Σάββατο 31 Μαΐου 2008
(Τροποποιήθηκε 8:40μμ, Σάββατο 31 Μαΐου 2008)
Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΙΜΗΜΑ...Περνώντας από το Σύνταγμα είδαμε τον αγωνιστή Λευτέρη Κονδύλη δημοκράτη από το Αγρίνιο να συμμετέχει με τον τρόπο του στις κινητοποιήσεις για το περιβάλλον : με την ντουντούκα

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Ο ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΙΜΗΜΑ...Οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τον Τομέα Περιβάλλοντος του κόμματος διοργανώνουν σήμερα ολοήμερη εκδήλωση στην πλατεία Συντάγματος, για το περιβάλλον , το κλίμα και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας και προβολή DVD, θα πραγματοποιηθεί επίδειξη παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτρια, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα ¨Περιβάλλον και κλιματική αλλαγή¨. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί στις 8.30 το βράδυ με ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου.

Περνώντας από το Σύνταγμα είδαμε τον πιστό αγωνιστή του ΠΑΣΟΚ τον Λευτέρη Κονδύλη από το Αγρίνιο να συμμετέχει με τον τρόπο του στις κινητοποιήσεις για το περιβάλλον : με την ντουντούκα έπαιζε λόγους του Ανδρέα Παπανδρέου.

Απότι γνωρίζουμε του είχε πει ο ίδιος ο Ανρέας Παπανδρέου να παίζει την φωνή του μετά τον θάνατό του και ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ δεν ξέχασε την επιθυμία του μεγάλου ηγέτη....

Γι'αυτή του την πίστη στον Αντρέα Παπανδρέου ο Λευτέρης πλήρωσε ακριβά...κάποιοι αντίπαλοι του διάλυσαν την οικογένεια, του πήραν την περιουσία του, τα αμάξια του, τα παιδιά του τον έκλεισαν στο ψυχιατρείο όταν αντέδρασε και τέλος του έκαναν έξωση από το σπίτι του για να τον αποτελειώσουν......(και τους ενημερώνουμε να τον αφήσουν ήσυχο...γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα και έχουμε ράμματα για την γούνα τους)!!!!

Ας ελπίσουμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιάννης Ραγκούσης για το σκάνδαλο θα δώσουν λύση στα χρόνια προβλήματα του έντιμου αγωνιστή Λευτέρη Κονδύλη (ο οποίος γνωρίζει πολλά...για τους προδότες του ΠΑΣΟΚ) και θα σταματήσει τους πολλούς εσωκομματικούς διώκτες του Ανδρεοπαπανδρεικού Λευτέρη.....


Το Περιβάλλον και η κλιματική αλλαγή θέλει και ανθρωπιστική αλλαγή.....ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜOΚΡΑΤΙΚΟΙ - ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΟΙ
Η Ώρα της Αλήθειας για ΠΑΣΟΚ και Γιώργο Παπανδρέου: Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΟΝΔΥΛΗ «ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΤΑ» ΕΙΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ?
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ....

ΟΙ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΒΙΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....

ΟΙ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΒΙΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΙΛΙΤΙΚΟΙ...

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΤΙ:


"Περνώντας από το Σύνταγμα είδαμε τον πιστό αγωνιστή του ΠΑΣΟΚ τον Λευτέρη Κονδύλη από το Αγρίνιο να συμμετέχει με τον τρόπο του στις κινητοποιήσεις για το περιβάλλον : με την ντουντούκα έπαιζε λόγους του Ανδρέα Παπανδρέου.
Απότι γνωρίζουμε του είχε πει ο ίδιος ο Ανρέας Παπανδρέου να παίζει την φωνή του μετά τον θάνατό του και ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ δεν ξέχασε την επιθυμία του μεγάλου ηγέτη....
Γι'αυτή του την πίστη στον Αντρέα Παπανδρέου ο Λευτέρης πλήρωσε ακριβά...κάποιοι αντίπαλοι του διάλυσαν την οικογένεια, του πήραν την περιουσία του, τα αμάξια του, τα παιδιά του τον έκλεισαν στο ψυχιατρείο όταν αντέδρασε και τέλος του έκαναν έξωση από το σπίτι του για να τον αποτελειώσουν......(και τους ενημερώνουμε να τον αφήσουν ήσυχο...γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα και έχουμε ράμματα για την γούνα τους)!!!!
Ας ελπίσουμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιάννης Ραγκούσης ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΆΝΔΑΛΟ θα δώσουν λύση στα χρόνια προβλήματα του έντιμου αγωνιστή Λευτέρη Κονδύλη (ο οποίος γνωρίζει πολλά...για τους προδότες του ΠΑΣΟΚ) και θα σταματήσει τους πολλούς εσωκομματικούς διώκτες του Ανδρεοπαπανδρεικού Λευτέρη....."Ανώνυμος είπε...
periptosi paiderastias sto Agrinio??.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ της ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΥ ΑΝΝΑ???

Legetai xoris na to gnorizoume prokeitai giapi8ani periptosi paiderastias sto Agrinio. Pi8anon viazan paidia kapoioi se aytin tin poli...
emleketai akougeta kapoios Rokofylos kai h gynaika tou Lalioti pou ypegrafe opos elegan os psyxiatros.....einai polloi mlegmenoi...mporei na ton ka8arisoun ton Leyteri...

oloi sto Pasok toxeroun...

Ανώνυμος είπε...
AKOYGETAI OTI STHN YPOUESH PAIDOFILIAS - PAIDERASTIAS AGRINIOY TO ONOMA TOY XRHSTOY ROKOFYLLOY...O XRHSTOS ROKOFYLLOS KAI O ADERFOS TOY ASELGOYSAN SE MAUHTRES !!!

Ανώνυμος είπε...
που τα βρηκε τα χρηματα η Μαρίνα Οικονόμου Λαλιωτη η ψυχιατρος της μιζας??? τι σχεση ειχε με το ΓΑΛΗΝΙΟ οπου οι εμποΡοι ναρκωτικων "βαπτιζοντουσαν χρηστες??? Η Μαρίνα Οικονόμου - ΑΠΑΤΗ έβαλε με πλαστες βεβαιώσεις τον Λευτέρη Κονδύλη το ψυχιατρείο???

Ανώνυμος είπε...
οταν η Νικολουλη εφτασε για το ΑΛΕΞ εξω απο τα γραφειο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ για τι την σταματησε η ΕΥΠ????
ΘΑΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ !!!!
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ....Υ.Γ. ΜΗΝ ΤΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΛΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!

---------
ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Η Ώρα της Αλήθειας για ΠΑΣΟΚ και Γιώργο Παπανδρέου: Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΟΝΔΥΛΗ «ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΤΑ» ΕΙΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ?
Το πολιτικό σκηνικό έχει αλλάξει. Επ’ αυτού κανείς δε μπορεί να αμφιβάλλει. Μπορεί να είναι παροδικό φαινόμενο, μπορεί και μόνιμο. Μάλλον προς τη δεύτερη κατεύθυνση πάμε. Η χθεσινή δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research για το Βήμα της Κυριακής είναι ενδεικτική της πολιτικής αλλαγής.

Φαίνεται ότι ο κ. Καραμανλής προτιμά τον ρόλο του κομματάρχη...
Προκαλεί θλίψη η ομιλία του κ. Κ. Καραμανλή στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, στην Ηλεία. Ακόμη και μπροστά σε κομματικά ακροατήρια ένας πρωθυπουργός δεν ξεχνάει τον θεσμικό του ρόλο για να μετατραπεί σε απλό κομματάρχη, όπως έκανε ο ίδιος συνεχίζοντας από εκεί που είχε μείνει, όταν μέσα στη Βουλή αποκάλεσε τον κ. Κ. Σημίτη «αρχιερέα της διαπλοκής».
Το δόγμα είναι όποιος (Ζορμπάς) ενοχλεί φεύγει και ό,τι ενοχλεί καταργείται
Η αναμενόμενη εκπαραθύρωση του κ. Ζορμπά από την «ανεξάρτητη αρχή» για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος, αποφασίστηκε και όπου νάναι υλοποιείται.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ «ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ»

22 Ιούλιος 2008 9:43 μμ
Ανώνυμος είπε...
ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΒΟΜΒΑ
ΟΙ ΣΗΜΙΤΙΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΑ...
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΟΝΔΥΛΗ 6978416379

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΕΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 22-04-2008 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΗΘΗΚΕ!!!


Ο Μέργος Γεώργιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ? Τηλ. 210 - 52.24.861

Ο ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ? 210 - 52.15.338Α.Π. 28058 / 10-07-2008

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 31-01-2008 ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΡΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΝΚΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ?? Τηλ. 210 36.32.443

Α.Π. 28058 / 10-07-2008

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΟΝΔΥΛΗ 6978416379

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΡΕΛΛΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ
ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ
ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΟ ΡΟΚΟΦΥΛΛΟ ΑΠΑΤΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ
ΣΜΥΡΛΗ ΧΡΗΣΤΟ ΑΠΑΤΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΠΑΤΗ
ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΒΕΡΕΛΗ ΧΡΗΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΝΙΩΤΗ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ !!!

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΙΚΑ

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΕΦΤΑΣΕ!!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

5:11 μ.μ.  
Blogger Fawkes said...

einai ena zitima ontos ta blog kai oi an8ropoi twn blog..sigoura dn exei na kanei toso me euteepivevaiosi kai narkisismo..oxi toulaxiston narkisismo..
upopsiazomai oti ta blog exoun na kanun pio polu me tin simerini epoxi mas pou usterei se kapoia pragmata alla k me tin anagki mas gia tn dimiourgia aprosopwn epafwn..

11:16 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home