Tabs: Blog | About Me |

Παρασκευή, Οκτωβρίου 6

Devil Wears Prada!!! Οh my God ..



Όχι, δεν αναφέρομαι στην ταινία. Ούτε στο βιβλίο. Είναι να σου τρέχουν τα ευτράπελα της ελληνικής τηλεόρασης. Κι εμένα μου τρέχουν, κατά πως φαίνεται. Ποιός φταίει? Εγώ, η ολόιδια. Αλλά είπα να χαλαρώσω με τη Δήμητρα και το Θοδωρή. Έλα όμως που το ζάπινγκ με καθήλώσε αλλού. Ώρα μεσημβρινή στη ΝΕΤ. Το πάνελ των "φωστήρων" αποτελούν ο γνωστός Παπατσάκαλος, ο μη εξαιρετέος Μουστάκης, ο απαραίτητος δημοσιογράφος (Χαλαζιας εν προκειμένω) κι ένας ψυχίατρος, που δεν συγκράτησα το όνομά του. Απέναντι το κοινό, που συμμετέχει σε μία συζήτηση με θέμα "πού σταματά η Εκκλησία και αναλαμβάνει η Επιστήμη" ή κάτι τέτοιο. Σημειώστε ότι η Επιστήμη εκπροσωπείται από τον Ψυχίατρο. Η δε Εκκλησία από τους γνωστούς τηλεστάρ της.
Και ξαφνικά, παίρνει το λόγο μία κυρία από τις παρευρισκόμενες. Να περιγράψει το "βίωμά" της. Και ομολογουμένως είναι γλαφυρή η περιγραφή: Καθόμουν στην κουζίνα με την ποδιά και καθάριζα φασολάκια. Ώρα 10 το πρωί και ξαφνικά κοιτάζω και τι να δω? Ο διάβολος στο σαλόνι μου. Πως είναι ο Κριός στο ζώδιο. Τέτοια όψη ακριβώς. Τον είδα προφίλ βέβαια μόνο".
Ο Μουστάκης (γνωστός διακόπτης) παρεμβαίνει: Τι φορούσε, πέστε μας?
Εκείνη απτόητη συνεχίζει: "Φορούσε κάτι σαν ράσο, μαύρο και μακρύ και στο κεφάλι είχε μία κουκούλα όμοια με αυτή που έχουν οι Καθολικοί. Τρόμαξα. Άφησα αμέσως τα φασολάκια κι έτρεξα στην Εκκλησία".

Όπως προκύπτει από την πλέον πρόσφατη αυτόπτη μάρτυρα, ο διάβολος είναι ασαφές αν φορούσε πράγματι Prada.

buzz it!


Permalink για το "Devil Wears Prada!!! Οh my God .."

6 Comments:

Blogger phivos said...

Aυτές τις μέρες μάς γράφεις για πρόσωπα και καταστάσεις που εμείς, των μακρινών αποστάσεων, δυσκολευόμεθα να παρακολουθήσουμε.

Πολύ εξειδικευμένα τα θέματά σου, βρε παιδί μου! Να για παράδειγμα, στην ιστορία σου αυτή, το μόνο πρόσωπο που γνωρίζω είναι ο ψυχίατρος που δεν συγκράτησες το όνομά του.

8:14 μ.μ.  
Blogger oistros said...

Θειούλη
δεν θέλει φαντασία. Το έργο είναι σε ... τηλεοπτική μεταφορά και δεν παίξει στο Εθνικό θέατρο. Οι χαρακτήρες είναι της πλάκας (πλάκα οικοδομής, μπετόν, επίπεδο-δάπεδο κι ας με συγχωρήσει ο Ύψιστος που μιλώ έτσι για τους τηλεοπτικούς εκπροσώπους του). Κατά τα λοιπά, ποιόν δεν αναγνώρισες? Τον διάβολο? Εδώ περιγράψαμε και τι φορούσε, λέμε. :)
Υ.Γ. Μόλις το έλαβα και το .. παλεύω.

8:28 μ.μ.  
Blogger greekgaylolita said...

Και οχι μονο φορουσε Prada,αλλα
του αρεσαν και τα φασολακια, αυτο που το βαζεις,ή μπορεις να το χωνεψεις?:)
Δε μας διευκρινισε ομως η πιστη,τσαουλια ή μπαρμπουνοφασουλα
καθαριζε,για να βγαλουμε τα γευσιγνωστικα μας συμπερασματα για
τον Βεελζεβουλη;)[προσλαβε και η
Ρουσοπουλειος ΝΕΤ τους γνωστους και
μη εξαιρετεους περιφερομενους θιασους?Κοιτα να δεις:(Καινομιζα πως πιο κατω απο τον γλοιωδη Pan-Pan δεν υπηρχε.Ποτε μη λες ποτε, τελικα..]

8:06 μ.μ.  
Blogger oistros said...

Κρατική ποιότης με αμπελοφάσουλα. (Υποψιάζομαι πως ο διάβολος τα προτιμά διά της ατόπου απαγωγής- εγώ η ταπεινοτάτη τα απεχθάνομαι). Καταλήγω δε στο συμπέρασμα πως γι' αυτόν δεν είχον ανάλογη εμπειρία με την πιστή του κρατικού μεσημεράδικου. Ακριβώς επειδή απεχθάνομαι τα αμπελοφάσουλα. Χαιρετώ σας

1:59 π.μ.  
Blogger greekgaylolita said...

Εγω παλι τα λατρευω:)
Ενω η CosmoΜαργαριτα απ'οτι φαινεται απεχθανεται τα κορομηλα,τη Κορομηλα,τη σιωπη,αλλα οχι και τις αναβιωσεις(που μεταξυ μας,απο πουθενα δε μπορεις να τις σωσεις.Τι ετεροχρονισμενη συγκεντρωση εντεχνιλας τυπου hardcore "Μελωδια"
αρχων του '90 ειναι αυτη;Ουτε μια
Ευσταθια,και ενα ζαμπον για να σπασει λιγο η μαυριλα.Αλλα ξεχασα.Θα βαλει παλι το Ζακουλη Στεφανουλη να παρουσιασει:)Ε, η Μαργαριτα φοραει σιγουρα Prada,αφου
παιρνει τετοιες σατανικες αποφασεις;P

2:34 π.μ.  
Blogger oistros said...

Η κυρά της Μυτιλήνης (κατά την κυρά της Ρω) απεχθάνεται εσχάτως και τους τράγους (άθεους και θείους). Της χάλασαν ένα καλοκαιρινό weekend όταν έμαθε ότι το e-μελάκι της έγινε φέηγ-βολάν στη μπλοκοκενωνία. Μετά όμως το σκέφτηκε πιο ψύχραιμα, έβαλε τα prada πεδηλάκια της, πήρε τα φτυάρια και τα κουβαδάκια της και πήγε να ... σπάσει τη σιωπή σε άλλη παραλία. Κι εκεί πήρε αποφάσεις να εκδικηθεί τράγους και κατσίκες. Και οποία μεγαλύτερη εκδίκηση από τους μελωδικους της φίλους. Σατανικό σχέδιο!!Αφήστε τα, τρέμω ώρες ώρες μην τη δω κι εγώ στο σαλόνι μου.

9:28 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home