Tabs: Blog | About Me |

Τετάρτη, Μαΐου 31

Η νομιμοποίηση των παιδεραστών ή πώς καταστρέφουμε συνειδητά την παιδική αθωότητα

Οι Ολλανδοί παιδεραστές ιδρύουν κόμμα (νομιμοποιούνται σήμερα) και ζητούν όριο αποπλάνησης το 12ο έτος ηλικίας ενός παιδιού. Το διάβασα στο πόστ του http://vangelakas.blogspot.com/ κατόπιν παρεναίσεως του http://xoirovoskos.blogspot.com/.
Ξέρω, ζούμε σε εποχή ελαστικών συνειδήσεων που χωράει και τις "ιδιαιτερότητες" (προτιμώ την ωμή έκφραση "βίτσια") και τις "διαφορετικότητες" και τη μαλακία που ο καθένας μπορεί να κουβαλάει και να χαμηλώνει χαριτωμένα τον πύχη της για να την κάνει αποδεκτή από τους πολλούς.
Και ναι οφείλουμε -κατα πως φαίνεται- να ανοίγουμε τα μυαλά μας στους νέους αέρηδες που φυσούν.
Αλλά ως εδω και μη παρέκει. Πέιτε με δογματική, συντηρητική, κολημμένη, παραδοσιακή, και ό,τι άλλο υποτιμητικό παρομοίου τύπου σας έρχεται στο νου, αλλά αυτή η είδηση με κάνει έξω φρενών.
Είπα, να τη σκεφτώ και μιά και δυο φορές, μπας και αμβλύνω τις εντυπώσεις. Σκατά! Ακριβώς τον ίδιο θυμό νοιώθω. Για να ακριβολογώ τα ’χω πάρει στο κρανίο.
Αν η υποκρισία έγινε τέχνη και το βόλεμα χόμπυ δεν διανοούμαι ότι η παιδεραστία και η κτηνοβασία θα γίνουν τα επόμενα "must" της εποχής.
Με ενοχλεί επίσης αφάνταστα η λογική του "δεν βαριέσαι, μακρυά απο μας και ό,τι θέλουν ας κάνουν". Τη θεωρώ πηγή όσων απαράδεκτων συμβαίνουν. Ο ωχαδελφισμός και η ανοχή είναι εξίσου εγκληματικά κατά τη γνώμη μου με την παιδεραστία. Μόνο που τα πρώτα για την ώρα δεν τιμωρούνται και τα δεύτερα προτιμώ να παραμείνουν αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου.
Για να εξηγηθώ: ναι η ομοφυλοφιλία δεν με ενοχλεί τόσο αν πρόκειται για ενήλικες που συνεννούν ότι αυτό γουστάρουν και αυτό κάνουν. Όταν όμως πρόκειται για παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω ποιός μαλάκας φαντάστηκε ότι στην τρυφερή ηλικία των 12 υπάρχει κρίση για σεξουαλική συναίνεση. Βέβαια προφανώς ο στόχος δεν είναι καν αυτός. Αλλά ακόμη και ως προπέτασμα καπνού με ενοχλεί.
Θυμήθηκα την ιστορία της Β.
Η Β. ήταν ένα 10χρονο κοριτσάκι με πανέμορφα μακριά μαλλιά. Έπαιζε ανέμελα σε άλλες εποχές -πιο χαλαρές και απονήρευτες- τότε που τα παιδιά ξεχύνονταν στους δρόμους για παιχνίδι και κρυφτό και οι μαμαδες δεν ανησυχούσαν όσο τώρα. Τότε που η σεξουαλική παρενόχληση ήταν άγνωστος όρος και οι συμβουλές περιορίζονταν στο "μην πάρεις καραμέλες από ξένους".
Η Β. πρόσεχε πάντα τους ξένους και δεν δελεαζόταν με καραμέλλες. Άλλωστε, σε αντίθεση με τις στερήσεις της εποχής ζούσε σε ένα ευκατάστατο περιβάλλον, "χορτάτο" από κάθε είδους λιχουδιές και χλιδάτο τόσο ώστε να το ζηλεύουμε όλα τα παιδιά της γειτονιάς.
Το δίπατο σπίτι της γειτόνευε με ένα μικρό αλσύλιο. Αγαπημένο της παιχνίδι: έκοβε φλούδες από τον φλοιό των δέντρων και σκάλιζε βαρκούλες. Μάταια οι γονείς της επέμεναν να μην πηγαίνει στο αλσύλιο. Η Β. δεν έβρισκε τίποτα επικίνδυνο σ’ αυτό το παιχνίδι. Άλλωστε, καραμέλλες από αγνώστους δεν έπαιρνε.
Το θέαμα δεν ξάφνιαζε κανένα πια στη γειτονιά. Ώρες ατέλειωτες ένα πανέμορφο κοριτσάκι στην είσοδο του άλσους να φτιάχνει βαρκούλες. Και από ένα μπαλκόνι απέναντι το βλέμμα μιάς μητέρας να επιβλέπει.
Πόσο χρειάζονται οι καταστροφές? Δευτερόλεπτα, λεπτά, στιγμές, αιωνιότητες? Μία στιγμή συνήθως φτάνει. Ή μπορεί και να ‘ναι παραπάνω αλλά μετά όλοι λένε "έλειψα μόνο για μία στιγμη".
Στο επόμενο αφηρημένο βλέμμα η Β. δεν ήταν στη συνηθισμένη θέση της. Στην επόμενη δυνατή φωνή που την καλούσε δεν απάντησε.
Θυμάμαι πως σουρούπωνε. Ασυνήθιστη κίνηση στη γειτονιά. Περιπολικά, κόσμος, φωνές, αγωνίες. Και μετά οι "μεγάλοι" με τους φακούς αναμμένους να τρυπώνουν στο άλσος.
Η ώρα περνούσε και κανείς στη γειτονιά δεν κοιμόταν. Μέχρι που κάποιος τη βρήκε τα ξημερώματα, πρωί σχεδόν. Ένα άψυχο ταλαιπωρημένο κορμάκι.
Τότε δεν ξέραμε καν τη σημασία των λέξεων. Βιασμός... παρα φύσιν ... παιδεραστής. Όλα αυτά στο παιδικό μυαλό μου φαίνονταν απλώς άσχημα και δυσνόητα. Συνυφασμένα με μία βαριά θλίψη και μία απώλεια.
Και μετά έμαθα τις λέξεις, κατανόησα τα νοήματα. Η ίδια αίσθηση όμως θα με κυνηγά πάντα. Η ίδια αδικία θα με πνίγει. Την Β. θα θυμάμαι όσο κι αν προσπαθώ να γίνομαι μοντέρνα, ανεκτική ή ό,τι άλλο επιτάσσει ο καιρός. Και σε κάτι τετοιες ανοχές θα λέω όχι. Η Β. δεν έδωσε καμία συναίνεση.

Αν οι νόμοι φτιάχτηκαν για να πιάνουν στα δίχτυα τους τα μικρά και ανύμπορα ψαράκια, την ώρα που τα μεγάλα σχίζουν το δίκτυ και περνούν τότε μου είναι αποκρουστικοί. Αν έπαψαν να προστατεύουν κοινωνικά αγαθά και δικαιώματα τότε μου είναι αδιάφοροι. Αν τώρα αποφάσισαν να βάλουν κάτω από την σκιερή ομπρέλα τους και να προστατέψουν και τους παιδεραστες τότε με εξοργίζουν.
Λαϊκίζω? Ίσως. Αλλά αν το φετεινό καλοκαίρι ένας Ολλανδός τουρίστας βιάσει ένα 12χρονο στην Ελλάδα και μετά πει ανασηκώνοντας αδιάφορα τους ώμους "Oh realy? I didn’t know the law in your country. You see if you do this in Holland it doesn’t matter" τότε ίσως όψιμα προβληματιστούν περισσότεροι.
Αλλά το πρόβλημα είναι ακριβώς εκεί. Τα κάνουμε όλα .. κατόπιν εορτής.

Ετικέτες

buzz it!


Permalink για το "Η νομιμοποίηση των παιδεραστών ή πώς καταστρέφουμε συνειδητά την παιδική αθωότητα"

42 Comments:

Blogger Lorelei Am Rhein said...

Μα τι λες τώρα? Δεν λαϊκίζεις καθόλου! Λες τα αυτονόητα και πολύ καλά κάνεις και αγανακτείς και τα λές! Κι εγώ το ίδιο νοιώθω!
Κάποια στιγμή σε γνωστό blog είχα αφήσει το σχόλιο: κάνετε ό,τι θέλετε με τις μλκς σας, αλλά αφήστε τα παιδιά ήσυχα!
(υιοθεσία παιδιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων).
ΦΕΥ για την κολοεποχή μας!

4:22 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Για ποιό λόγο φαντάζεσαι ότι ζητάνε οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετούνε παιδιά. Από μητρικό φίλτρο;
Αν άκουσες εχτές τις ειδήσεις οι περισσότεροι σε αυτό το κόμμα είναι ομοφυλόφιλοι.

4:33 μ.μ.  
Blogger Rodia said...

Η παιδεραστία είναι κάτι τι το απαίσιο, μια μορφή βίας ντυμένη με προβιά έρωτα τάχα μου... Κάθε μορφή βίας είναι απαίσια, αλλά αυτή που έχει θύματα παιδιά είναι η χειρότερη.
Το να ταυτίζεται όμως ο παιδεραστής (εγκληματίας, σύμφωνα με τη γνώμη μου) με τον ομοφυλόφιλο άνθρωπο, είναι λάθος. Ενα ζευγάρι ομοφυλοφίλων μπορεί να είναι πολύ καλύτεροι γονείς, με περισσότερη αγάπη και ενδιαφερον για το παιδί (ή τα παιδιά) του απο ένα "κανονικό" ζευγάρι γονέων "πραγματικών" με όλη τη βία που μπορεί εν δυνάμει να περιέχει στη σχέση του. Οι ομοφυλόφιλοι τουλάχιστον ζουν μαζί επειδή ακριβώς αγαπιούνται (και το δηλώνουν) και όχι για λόγους απλά συμβατικούς όπως γίνεται συχνά με τα κανονικά ζευγάρια.
Είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω από κοντά και ομολογώ οτι θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν το θάρρος της γνώμης τους και αισιοδοξώ να ποιστεύω ότι σε λίγα χρόνια θα πάψει να υπάρχει αυτό το στίγμα που βάζουμε εμείς οι δήθεν κανονικοί μικροπρεπείς επειδή αρνούμαστε να κατανοήσουμε μερικά απλά πράγματα. Η φύση δεν είναι μόνο ό,τι καθένας εννοεί φυσικό. Η φύση είναι απέραντη και η προτίμηση προς το ίδιο φύλο είναι μια κατάσταση, δεν είναι παρέκκλιση ούτε βίτσιο ούτε έγκλημα. Αμάν!

:-)

4:39 μ.μ.  
Blogger erva_cidreira said...

Μαντάμ, γιατί δεν φροντίζετε πρώτα να ξεκαθαρίσετε την τρικυμία στο κρανίο σας και μετά να γράφετε τα ποστ σας;
Τι σχέση έχει η ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία;
Ακόμη και το παράδειγμα που αναφέρετε είναι μια καραμπινάτη περίπτωση ετεροφυλόφιλου παιδεραστή-βιαστή. Όπως άλλωστε είναι και η συντριπτική πλειοψηφία, πάνω από το 90% σύμφωνα με τις στατιστικές, των παιδεραστών-βιαστών.
Με την επιπολαιότητα που σας διακρίνει δίνετε έτσι βήμα και σε ηλίθιες ομοφυλοφοβικές bloggers* να βγάζουν τα απωθημένα και τις φοβίες τους στα σχόλια σας. Έλεος!

* δείτε για παράδειγμα ότι ακόμη και το κωλοεποχή η lucyluce το γράφει με ομικρον γιατί το ωμέγα την σοκάρει.

4:41 μ.μ.  
Blogger NinaC said...

Συμφωνώ απόλυτα με το κείμενο, διαφωνώ απόλυτα με τους δύο σχολιαστές.

Η συναίνεση δύο ενηλίκων για ομοφυλόφιλο έρωτα είναι καθαρά προσωπικό θέμα και ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με την παιδεραστία.

Το αν κάποιος είναι καλός γονιός δεν έχει να κάνει με τις προτιμήσεις του στο κρεβάτι. Εξάλλου, η συντριπτική πλειοψηφία σεξουαλικά κακοποιημένων παιδιών είχε ετεροφυλόφιλους γονείς. Ο ετεροφυλόφιλος μπαμπάς ή θείος ή παππούς ή δάσκαλος τα κακοποιούσε.

Μεταξύ ενηλίκων αποδέχομαι οτιδήποτε, αρκεί να εκφράζει και τους δύο. Όταν όμως υπάρχει παιδί στη μέση, τότε γίνομαι λύκαινα και ξεσκίζω λαρύγγια.

Αλλά μυ συνδέουμε ασύνδετα πράγματα. Ομοφυλοφιλία και πεδαιραστία δεν μπορούν να μπουν στην ίδια παλάτζα.

Και, όχι, δεν είμαι ομοφυλόφιλη, εξακολουθώ να προτιμώ άντρα στο κρεβάτι μου.

:)

4:48 μ.μ.  
Blogger NinaC said...

και όταν λέω τους δύο σχολιαστές, εννοώ τους δύο πρώτους. με τους άλλους συμφωνώ και έγραφα ταυτόχρονα

:p

4:51 μ.μ.  
Blogger oistros said...

@erva-cidreira
Ίσως πράγματι δεν υπήρξα αρκετά σαφής. Έλεγα απλώς ότι το διαφορετικό μπορώ να το καταλάβω σε ένα βαθμό. Και ανέφερα ως παράδειγμα την ομοφυλοφιλία. Δεν το παίζω κανακεμένη στις ελευθεριότητες της εποχής. Τουλάχιστον προσπαθώ να τις κατανοήσω όμως. Η παιδεραστία είναι το θέμα κι αν ατυχώς φάνηκε να το συνδέω με ομοφυλόφιλους θα φταίει μάλλον η .. τρικυμία που λέγατε.
Ταπεινά ... τα σέβη μου.
Η πρόθεση μου και το θέμα είναι εντελώς άλλο.
Σε ό,τι αφορά τις υιοθεσίες από ζευγάρια ομοφυλοφίλων επίσης δεν με απασχολούν. Προφανώς διασφαλίζονται με κάποια κριτήρια. Θεωρώ κάθε υιοθεσία προτιμότερη από τα άσυλα και τα ιδρύματα.

4:51 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ότι και να λέτε τα πράγματα μιλάνε μόνα τους. Αυτό το κόμμα με τους παιδεραστές έγινε από γκέϊ.

5:12 μ.μ.  
Blogger Lorelei Am Rhein said...

Εξακολουθώ να πρεσβεύω ότι καλό είναι να αφήνουμε τα παιδιά μακριά από τα σεξουαλικά τερτίπια των μεγάλων.
Αναγνωρίζω πλήρως τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, έχω και στενό φίλο μάλιστα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιδί δεν θα ζει σε μια κοινωνία που θα τού θυμίζει διαρκώς την ιδιαίτερότητά του! Σχολείο, κοινωνικές συναναστροφές κλπ.
Παιδιά δεν κάνουμε επειδή μάς αρέσει, ούτε για για να ικανοποιήσουμε τον εγωισμό μας.

Πάντως επειδή το θέμα είναι ο βιασμός και η παιδεραστία, επαναλαμβάνω, ότι η παιδική ψυχή πρέπει πάση θυσία να παραμένει αλώβητη!

5:18 μ.μ.  
Blogger Dark Angel said...

Να εκφράσω τη φρίκη μου; Δεν βρίσκω τις λέξεις εδώ και μερικές μέρες που το έμαθα...

5:31 μ.μ.  
Blogger Lorelei Am Rhein said...

@@@erva_cidreira, είπες:
Με την επιπολαιότητα που σας διακρίνει δίνετε έτσι βήμα και σε ηλίθιες ομοφυλοφοβικές bloggers* να βγάζουν τα απωθημένα και τις φοβίες τους στα σχόλια σας. Έλεος!


Καλά θα κάνεις να διαβάζεις πιο προσεχτικά και να μη τα παίρνεις στο κρανίο, ούτε προσωπικά!
Ο καλύτερος μου φίλος είναι gay, σοβαρότατος και αξιοπρεπέστατος και ποτέ δεν έχει εκφράσει διάθεση να υιοθετήσει παιδί, ακριβώς επειδή αγαπάει πάρα πολύ τα παιδιά!

Να το ξαναπώ μπας και το καταλάβουμε???

Δεν κάνουμε παιδιά για να καλύψουμε τα κενά μας ούτε επειδή έτσι μάς αρέσει!

Τα δέοντα!

5:39 μ.μ.  
Blogger artois said...

Ακόμα μία φορά στα blogs, η σύνδεση της ομοφυλοφιλίας με την παιδεραστία, που δικαίως εξοργίζει όσους πλήττονται από την σκόπιμως εκπορευόμενη διαστρέβλωση. Που θα έπρεπε να εξοργίζει το ίδιο και όσους νομίζουν ότι δεν πλήττονται άμεσα. Γιατί οι αδικίες και οι ανισότητες πλήττουν τους πάντες.

Όμως πέρα από τις λάθος διατυπώσεις "ατυχείς" όπως παραδέχθηκε η οίστρος, που στο τέλος τέλος δεν διστάζει να πει καθαρά την άποψή της, τι γίνεται όταν ο κατ' εξοχήν φωνασκών gay blogger μιλάει διαρκώς για τις εμπειρίες του με "αγόρια" αδιευκρίνιστης ηλικίας και αναδημοσιεύει φωτογραφίες νεαρών αγοριών, επίσης, αδιευκρίνιστης ηλικίας;

Έχει σημασία αν τα "αγόρια" του είναι 12, 14 ή 16 ετών; Oι συνειρμοί δεν αργούν να συμβούν σε ένα λιγότερο συνειδητοποιημένο περί του προβλήματος κοινό.

Δυστυχώς, όμως, εκεί δεν τολμά κανείς να μιλήσει γιατί τα διάφορα "αγόρια" σερβίρονται με τη συσκευασία της αξιόλογης Γραφής.

Θα συνιστούσα δικαιοσύνη.

5:46 μ.μ.  
Blogger Λίτσα said...

Το άκουσα κι εγώ για το κόμμα εξ Ολλανδίας. Έφριξα, εννοείται. Το θέμα "παιδεραστία" κακώς συσχετίστηκε με την ομοφυλοφιλία - και ας μην το περιορίζουμε εκεί.
Το πρόβλημα δεν είναι αν αυτό το κόμμα εκλεγεί ή δεν εκλεγεί, το πρόβλημα είναι ότι η παιδεραστία θεωρείται δικαίωμα.

5:46 μ.μ.  
Blogger . said...

το γεγονός το διάβασα χθες και σοκαρίστηκα πολύ...

πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε να ξεχωρίζουμε το ναοιχτόμυαλο από το εγκληματικό. Τα αιτήματά τους είναι σκέτη κοροιδεία, και όλοι καταλαβαίνουν που αποσκοπούν. Πάμε καλά ρε παιδιά...;]

παρεμπιπτόντως το ζήτημα νομίζω είανι άσχετο από την ομοφυλοφιλία. τέτοιου είδους εγκλήματα ε΄χουν διαπράξει και οι μεν και οι δε.

5:51 μ.μ.  
Blogger oistros said...

@ Artois
Δεν έχω ιδέα για τα "άπλυτα" των bloggers. Και ειλικρινά λυπάμαι που εξακολουθούμε να βλέπουμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος.
Το θέμα παραμένει η παιδεραστία.
Αν πράγματι σας αποπροσανατόλισα τόσο... παρακαλώ επανακάμψτε.
Ο "πουριτανισμός" μου καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες και το ξεκαθάρισα.

5:56 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τι το γυρνάτε στις υιοθεσίες και κάνετε τον Κινέζο,΄ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΓΚΕΙ

5:56 μ.μ.  
Blogger vasvoe said...

πολύ κακώς στο ποστ αυτό συνδέεται η παιδεραστία με την ομοφυλοφιλία.

οι περισσότερες κακοποιήσεις έχουν θύματα κορίτσια και γίνονται από ετεροφυλόφιλους άντρες του άμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος.

και σεις υστερίζετε για τους ομοφυλόφιλους που βιάζουν αγοράκια.
έπεσε ο γάιδαρος στο πηγάδι κι εσείς κοιτάτε μη στάξει η ουρά.

6:03 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Χώσε - χώσε - χώσε!!!

Συμφωνώ και επαυξάνω ότι είναι προφανώς άσχετη η παιδεραστία με οποιαδήποτε σεξουαλική πρακτική. Μιλάμε για έγκλημα, δεν μιλάμε για γούστα! Δεν παίζει, δεν παλεύεται. Δεν μπορεί να είναι ανεκτή. Ακόμα κι αν δεν φτάνει σε βιασμό-φόνο, αλλά "αρκείται" στο να πιάσει το παιδί το πιπί του κου Αγησίλαου... (γκρουμφ!)

Η υιοθεσία νομίζω είναι ένα εντελώς άλλο θέμα από το παρόν.

Ας κάνουμε τώρα και λίγη πλάκα:

@oistros: πρωί-πρωί έγραψα (και) για αυτό κι εσύ το διάβασες αλλού; μου κάνεις απιστίες; ;^)

@cd: "Εξάλλου, η συντριπτική πλειοψηφία σεξουαλικά κακοποιημένων παιδιών είχε ετεροφυλόφιλους γονείς." Λογικό. Η ομοφυλοφιλία δεν βοηθά στην τεκνοποίηση. :^p

6:03 μ.μ.  
Blogger e-Lawyer said...

Ερώτηση: τι θα συμβουλεύατε έναν δωδεκάχρονο που θέλει να κάνει έρωτα με την συνομήλικη φίλη του; Ναι ή όχι;

6:03 μ.μ.  
Blogger vasvoe said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

6:06 μ.μ.  
Blogger vasvoe said...

e-lawyer αν ήταν δικό μου το παιδί θα το συμβούλευα πως είναι μικρό ακόμα για σεξ.
μάλλον θα του το απαγόρευα εξηγώντας τους λόγους μου.

αλλά βασικά πρέπει να είναι πολύ λίγα τα παιδιά που στα 12 θέλουν να κάνουν σεξ.

6:08 μ.μ.  
Blogger vasvoe said...

μπαμπάκις η ντόλλυ εννοεί σαφώς πως τα παιδιά αυτά κακοποιήθηκαν από τους ετερό γονείς.

6:09 μ.μ.  
Blogger Dark Angel said...

e-Lawyer η ερώτησή σου είναι απόλυτα άστοχη θα έλεγα...

6:13 μ.μ.  
Blogger oistros said...

@ e-Lawyer
Απάντηση με ερώτηση: Το θέτετε πολύ βολικά. Ας το αντιστρέψουμε. Υπάρχει περίπτωση να θέλει να κάνει έρωτα και με έναν παιδεραστή(θυληκό υπάρχει άραγε;)? Και αν έστω συνέβαινε αυτό, εσείς αλήθεια τι θα τον συμβουλεύατε? Και για να προσθέσω και λίγο "σασπένς" αν ο μικρός ερωτύλος ήταν γιός σας ή έστω ανηψιός σας?

6:14 μ.μ.  
Blogger Mari-R1 said...

ΦΡΙΚΗ ..εγώ το άκουσα από εσένα τώρα.. Είναι το μόνο πράγμα που κατά τη γνώμη μου δε συγχωρείται, δε δικαολογείται και τώρα σκέφτονται να κάνουν κόμμα? Ακόμα και οι φυλακισμένοι τους παιδεραστές τους σκοτώνουν, βλέπε Δουρή.. Αν είναι λογική αυτή τότε να οργανωθούν και όλοι οι πιθανοί δολοφόνοι- αυτοί που τους αρέσει να σκοτώνουν- και να φτιάξουν κόμμα, τι πιο φυσιολογικό?Και μόνο που το παραδέχονται θα πρεπε να δικαστούν..

6:19 μ.μ.  
Blogger enteka said...

ωραίο ποστ
αν πάντως το ποσοστό των γκέι στο κόμμα παιδεραστών είναι υψηλό, δεν συμβαδίζει με το ποσοστό των γκέι που διαπράτουν παιδεραστία. Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες παιδεραστικές πράξεις γίνονται από ευηπόληπτους staight οικογενειάρχες.

6:38 μ.μ.  
Blogger enteka said...

...και δεν εννοώ μόνο τους απαράδεκτους straight που το κάνουν με τα παιδιά τους, μιλάω για αυτούς που το κάνουν με ξένα παιδιά. Οι περιπτώσεις αυτές δεν στιγματίζουν όλους του straight,κι ούτε θα πρεπε (ούτε θα ήταν σωστό να πει ένας γκέι: απαγορέψτε απ' τους straight να μεγαλώνουν παιδιά]

6:45 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Απορώ γιατί συνδυάζεται η παιδεραστία με την ομοφυλοφιλία και όχι με τον ευνουχισμό...

6:51 μ.μ.  
Blogger Dark Angel said...

Yeap...o enteka μου θύμισε περιπτώσεις Πουκέ, Ταιβάν κτλ που συνωστιζόταν ολλανδοί, σουηδοί και βέβαια έλληνες που προσδοκούσαν όχι μόνο στην πράξη την ίδια αλλά πιό πολύ στην απαθανάτισή της μέσω βιντεοκασέτας παύλα ενθυμίου...

6:52 μ.μ.  
Blogger Unknown said...

κάτι τέτοια με κάνουν να θέλω να κάνω εμετό...

7:00 μ.μ.  
Blogger ci said...

Φρίκη - εδώ το πρωτοδιαβάζω, από το ποστ του dark angel.. μού θυμίζει ρεπορτάζ που έχω διαβάσει σε ξένα κυρίως περιοδικά.
Και το σημαντικό εδώ δεν είναι ποιος είναι γκέυ - και σίγουρα το τι κάνουν οι μπλόγκερς..αν κι αυτό κολλάει παντού.
Το θέμα είναι αν δεχτούμε να ψηφιστεί κάτι τέτοιο? εννοώ γενικώς σαν Ευρώπη σαν κοινωνία σαν..άνθρωποι (μελό ακούγεται αλλά εκεί καταλήγει).


e-lawyer ατυχής ερώτηση - αλήθεια, μέρα που'ναι μήπως σε ενδιαφέρει να κάνεις κανένα αφιέρωμα σχετικά με το κάπνισμα?

7:04 μ.μ.  
Blogger oistros said...

@spyros
Στρογγυλοποιήσεις και .. εκπτώσεις ακόμη και στην παραβατικότητα. Κάπου εκεί όμως -στο ίδιο site- θα βρεις και την εξής παράγραφο:
Child sexual abuse is commonly defined in contemporary western culture as any sexual activity an adult performs on or with a minor. A perpetrator of child sexual abuse is known as a child sex offender. Child sexual abuse is a crime in most countries.

The term includes also the Commercial sexual exploitation of children, defined by the International Labour Organization in the text of the Worst Forms of Child Labour Convention, 1999.

Αλλά φαντάζομαι πως υπάρχουν και ειδήμονες επί του θέματος. Ο δικηγόρος μας κάπου εδώ θα τριγυρίζει και ελπίζω ότι θα μας διαφωτίσει. Άλλωστε μου χρωστάει και μία απάντηση :))

7:39 μ.μ.  
Blogger Tero said...

Καταρχήν, δεν συμφωνώ μ' αυτούς, κυρίως γιατί δεν μου γεμίζουν το μάτι για σοβαρά και υπεύθυνα άτομα.

Το διαβάσατε όλοι αυτό;

Ωραία, πάμε παρακάτω.

Oistros, τα 'χεις κάνει λίγο μαντάρα.

Καταρχήν, αν γίνει νόμος στην Ολλανδία, θα ισχύει στην Ολλανδία, και όχι οπουδήποτε αλλού. Επιπλέον, δεν μπορεί να επικαλεστεί κάποιος ως δικαιολογητικό την άγνοια του γράμματος του νόμου, και ο Ολλανδός τουρίστας του παραδείγματός σου θα έπρεπε να ξέρει ότι άλλοι είναι οι νόμοι στην Ολλανδία, άλλοι είναι στην Ελλάδα. When in Rome, do as the Romans do.

Μένω στο ίδιο χωρίο: Λες: [Αλλά αν το φετεινό καλοκαίρι ένας Ολλανδός τουρίστας βιάσει ένα 12χρονο στην Ελλάδα...]

[Κινδυνεύοντας να φάω τομάτες απ' αυτούς που δεν θα διαβάσουν ΠΟΛΥ προσεκτικά αυτήν την παράγραφο:] Μα οι εν λόγω δεν διεκδικούν το δικαίωμά τους να βιάζουν. Ζητούν την απενοχοποίηση του συναινετικού σεξ μεταξύ ενήλικου και ανήλικου μέχρι κάποιας ηλικίας. Ένας τέτοιος νόμος ΔΕΝ θα σώσει το τομάρι τους αν βιάσουν ένα 12χρονο. (Ξεκαθαρίζω ότι σε περίπτωση βιασμού, καρα-συμφωνώ ότι πρέπει να "κόψουν τον κώλο" του βιαστή. Δεν μπορείς να αναγκάζεις τον άλλο να κάνει έρωτα μαζί σου.) Αλλά αν, λέω τώρα, και ο ένας και ο άλλος γουστάρουν να κάνουν έρωτα, εμάς τι λόγος μας πέφτει;

Ναι, ναι, βλέπω την απάντηση να έρχεται: "Μα το κάθαρμα παραπλανεί το παιδάκι", "Είναι σε τρυφερή ηλικία και δεν ξέρει" κ.δ.σ. (και δεν συμμαζεύεται). Τι πάει να πει "παραπλανεί", ή, πόσο μάλλον, το "δεν ξέρει" * ; Λες και δεν θα μάθει κάποτε. Ή το άλλο που ακούγεται συχνά-πυκνά: "Μα να χάσει από τόσο νωρίς την αθωότητά του;" Όπα ρε μεγάλε, από πότε η αθωότητα συνδέεται με "λευκό σεξουαλικό μητρώο"; Εμένα μου θυμίζουν συνθήματα του τύπου "Sex=Sin", "μην αγγίζεις το πουλάκι σου γιατί θα τυφλωθείς" και αλλα τέτοια χριστιανο-υποκινούμενα.

Θυμίζω ότι παλιά έπρεπε να είχες παντρευτεί για να κάνεις έρωτα, αλλιώς ήσουν ΤΟ ηθικό έκτρωμα. Μετά κατέβηκε στα 18 χρόνια, χωρίς να είναι απαραίτητος ο γάμος. Τώρα είναι στα 16. Με μικρά-μικρά βήματα, πάμε να το εκλογικεύσουμε.

Εδώ είναι το σημείο που διαφωνώ με τους αιτούντες, στην ηλικία των 12 τα σεξουαλικά ένστικτά κοιμούνται ακόμα (οπότε το αίτημα είναι όντως extreme). Στα 14 όμως έχουν ξυπνήσει. Και ορμόνες εκκρίνονται, και το σώμα αλλάζει, και οι πρώτες φιλήδονες σκέψεις γίνονται. Αν ζητούσν: "αποποινικοποίηση συναινετικού σεξ απο τα 14 και πάνω", θα έλεγα ναι.

Να πω επίσης ότι βρίσκω τα παραδειγματά σου στρατευμένα. Για να συγκινήσεις χρησιμοποιείς το standard σενάριο με το "αθώο-και-απονήρευτο-κοριτσάκι". Και ρωτάω: Θα σε ενοχλούσε το ίδιο αν μάθαινες ότι μια τριαντάρα συνουσιάζεται μ' ένα δωδεκάχρονο αγόρι; Όχι βέβαια. Διότι έχουμε να κάνουμε με το κόμπλεξ που έχουν κάτι über-συντηρητικές οικογένειες στη σκέψη ότι η κορούλα τους "τον παίρνει" (διαλέγω αυτή τη φράση γιατί έτσι το βλέπουν). Διότι όλα αυτά πηγάζουν από την καρα-προκατάληψη ότι η σεξουαλική πράξη είναι πράξη ταπείνωσεις εκείνου που "τον παίρνει" από εκείνον που "τον χώνει", για να χρησιμοποιήσω την φρασεολογία τους. Πόσο μάλλον όταν ο "χώστης" είναι μεγαλύτερης ηλικίας. Κούνια που τους κούναγε.

Επίσης, όπως πολύ σωστά λέει και ο e-lawyer (όχι, δεν είναι καθόλου ατυχής ερώτηση, είναι απλώς εκνευριστικά εύστοχη), θα σε πείραζε το ίδιο να δεις δυο 12χρονα να ερωτοτροπούν;

Τέλος, οι ομοφυλόφιλοι που κολλάνε; Ή μήπως είπαμε να γράψουμε για όλες τις σεξουαλικές ιδιοτροπίες που δεν χωνεύουμε και τα πήρε όλα η μπάλα; (Πως το είπαμε εκείνο το "δημοκρατικό"; Α, ναι: "Υποστηρίζω τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, αλλά, Θεέ μου, κάνε να μην γίνει το παιδί μου πούστης." Χα χα.)

Tero

* Σημειώνω ότι θα πρέπει τα παιδιά να μάθουν τα πάντα για το σεξ όσο πιο νωρίς γίνεται, και μην ακούσω πάλι "ρομαντικές αντιδράσεις" περί "αθωότητας" και τα τοιαύτα. Η μητέρα μου μου είπε ΟΛΗ την αλήθεια όταν ήμουν 7. Και θα της είμαι για πάντα ευγνώμων γι' αυτό.

8:01 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

@vasvoe:
Το ξέρω αυτό, απλά την πείραζα για την διατύπωση. Θεώρησέ το μια αποτυχημένη προσπάθεια να αλαφρύνω την διάθεση. Γενικά, μου φαίνεται τόσο εξωφρενική η όλη ιστορία που δυσκολεύομαι να την πάρω στα σοβαρά. Ποντάρω ότι μια υγιής κοινωνία θα την αποβάλει ως ανέκδοτο ή ως ποινική υπόθεση, και ίσως για αυτό δεν της έχω δώσει τόση βαρύτητα.
@tero:
εν συντομία και εν ηρεμία: το ξύπνημα του ενστίκτου δεν οδηγεί αυτόματα σε φυσική και ψυχολογική ετοιμότητα για σεξ. Οι αλλαγές της εφηβείας δεν κρατάνε μια-δυο εβδομάδες, αλλά χρόνια. Και η συναίνεση προϋποθέτει αντίληψη των όρων του παιχνιδιού, κάτι που δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν τα 14χρονα. Συμφωνώ όμως ότι τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν την φυσιολογία του σεξ εγκαίρως και υπεύθυνα.
Ένα σημείο να τονίσω: η ιστορία της οικοδέσποινάς μας είναι τραγική, αλλά οι περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι ούτε στα πλαίσια βιασμού-φόνου ούτε από άγνωστο άτομο. Γίνονται στο στενό περιβάλλον του παιδιού και γιαυτό και εντοπίζονται δύσκολα. Η άμυνα συνίσταται στο να προσέχεις πολύ σε ποιους ανθρώπους το εμπιστεύεσαι αλλά και να το βοηθάς να αναπτύξει την κρίση του νωρίς.

8:23 μ.μ.  
Blogger e-Lawyer said...

Η ερώτηση μου ειναι εντελώς πρακτική. Τι θα συμβουλεύατε έναν ανήλικο, ο οποίος σας εξομολογείται ότι θέλει να κάνει έρωτα με έναν επίσης ανήλικο. Και σας βγάζω και την ομοφυλοφιλία (αφού ενεργοποιεί άλλα αντανακλαστικά). Γιατί το ρωτάω; Μα γιατί ο νόμος δεν αναφέρει ποια πρέπει να είναι η διαφορά ηλικίας για να υπάρχει "αποπλάνηση παιδιών". Γιατί ο νόμος έτσι όπως είναι σήμερα λέει ότι "όποιος" ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο των 15, τιμωρείται ποινικά. Ακόμη κι αν αυτός ο όποιος είναι και ο ίδιος 15.
Σε μεσογειακή χώρα ζούμε, μπορούμε να έχουμε μια προσωπική πείρα για το σε ποια ηλικία θέλουμε να κάνουμε σεξ και αυτή σε καμία περίπτωση δεν είναι μετά τα 15, εκτός αν μιλάμε για ειδικές περιπτώσεις. Αλλά ο νόμος ρυθμίζει το γενικό και όχι το ειδικό.
Εξηγούμαι: δεν υπερασπίζομαι τους παιδόφιλους, αλλά το δικαίωμα σεξουαλικού αυτοπροσδιορισμού του ατόμου, το οποίο δεν μπορεί να "απονέμεται" στα 15, όπως λέει ο Ποινικός Κώδικας.

8:39 μ.μ.  
Blogger Rodia said...

Επιτέλους, μετά από τρεις προσπάθειες, νομίζω ότι κατάφερα να γίνει δεκτό το Post μου εδώ: http://rodiat2.blogspot.com/2006/05/post-blogger.html

..οπότε, όποιος επιθυμεί, μπορεί να σχολιάσει..

:-)

8:43 μ.μ.  
Blogger The Motorcycle boy said...

Διάβασα το ποστ και τα περισσότερα σχόλια. Μήπως είστε λίγο αφοριστικοί; Έχετε όλες τις πληροφορίες για το κόμμα που θέλουν να ιδρύσουν εκεί πέρα; Ρωτάω επειδή δεν ξέρω και όχι γιατί επικροτώ έτσι;
Καλά, η σύνδεση της ομοφυλοφυλίας με την παιδεραστία είναι κυριολεκτικά για σφαλιάρες. Και, φυσικά, πιο επιδεικτικά το κάνει κάποιος ανώνυμος -γιατί δεν εκπλήσσομαι;
Τώρα, θέλω να σας ρωτήσω κάτι -στην υποθετική περίπτωση που μπει το κόμμα στη Βουλή (μάλλον απίθανο) και περάσει τις (δεν ξέρω ποιές) θέσεις του, τι θα κάνετε; Θα αμφισβητήσετε μια ευρωπαϊκή δημοκρατία; Δε νομίζω. Οπότε, μήπως πιάνετε το πρόβλημα από λάθος πλευρά και με ανεπαρκή δεδομένα;

8:46 μ.μ.  
Blogger oistros said...

@Tero
μ' αρέσει που μπαίνουμε στην ουσία του θέματος. Ζητούν λοιπόν την απενοχοποίηση του συναινετικού σεξ μεταξύ ενηλίκου και ανηλίκου, κατά προτίμηση με όριο ηλικίας τα 12. Πόση συναίνεση, πόση γνώση και πόσο συνειδητοποιημένη σεξουαλική συμπεριφορά διαθέτει ένα 12χρονο? Ναι, να τα μάθουν όλα όσο πιο νωρίς γίνεται αλλά να αποκτήσουν πρώτα κρίση και μετά αντίληψη.
Κανένας βιαστής, λες, δεν απενοχοποιείται από το όλο εγχείρημα. Έχεις ιδέα πόσοι βιασμοί δεν φτάνουν ποτέ στα δικαστήρια επειδή κάποιοι ή κυρίως κάποιες φοβούνται τον διασυρμό ή την σκοπίμως παρεξηγηθείσα πρόθεση του θύματος από τον βιαστή?
Δεν ξέρω αν παιδιά αυτης της ηλικίας έχουν κρίση, άποψη, διαμορφωμένες σεξουαλικες προτιμήσεις ή απλά περιέργεια και αυξημένες ορμόνες. Αν η επιλογή είναι δική τους σε τελική ανάλυση δεν τα εμποδίζει κανείς. Αν όμως η επιλογή ανήκει σε έναν ενήλικα ερωτικό σύντροφο που βρίσκει πάτημα σε μία τραβηγμένη νομολογία με ενοχλεί.
Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε σε όλα. Θα ήταν βαρετό άλλωστε. Προτιμώ απόψεις σαν τη δική σου αρκεί να έχουν τα επιχειρήματά τους.
Υ.Γ. Χρησιμοποιώ το standard σενάριο? Δεν είμαι συγγραφέας και δεν παίρνω τόσο σοβαρά τον εαυτό μου που να αρχίσω να γράφω σενάρια. Αποκλείεις το γεγονός να αφηγούμαι ειλικρινά και τίμια μία παιδική ανάμνηση. Λάθος!

8:51 μ.μ.  
Blogger e-Lawyer said...

Αρκούν οι διατάξεις για το βιασμό, την ασέλγεια με ανήλικο επί χρήμασι, την παραμέληση εποπτείας ανηλίκου (για τους γονείς/επόπτες), την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, την κατάχρηση σε ασέλγεια, την αιμομιξία, τη μαστροπεία, τη σωματεμπορία. Σε μια δημοκρατική κοινωνία δεν θα έρθει το κράτος να μας πει σε ποια ηλικία έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε σεξ. Κι αν το κάνει, αυτό πρέπει να γίνει μέχρι το σημείο που ιατρικώς εκκινεί η εφηβεία, δηλ. η σεξουαλική επιθυμία.

9:35 μ.μ.  
Blogger Tero said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

9:44 μ.μ.  
Blogger Tero said...

[Πόση συναίνεση, πόση γνώση και πόσο συνειδητοποιημένη σεξουαλική συμπεριφορά διαθέτει ένα 12χρονο?]

Εδώ συμφωνούμε. Καμία. Πάντως, μέχρι τα 15 έχουν αποκτήσει και με το παραπάνω. Αρκεί να με θυμηθώ εμένα και τους συμμαθητές/τριές μου στα 15 μας. Θέλω να πω ότι, αν ήταν πιο λογική η age of consent που ζητούν, θα είχαν δίκιο. Αλλά όχι κι απ' τα 12! Είναι... too much.

[Έχεις ιδέα πόσοι βιασμοί δεν φτάνουν ποτέ στα δικαστήρια επειδή κάποιοι ή κυρίως κάποιες φοβούνται τον διασυρμό ή την σκοπίμως παρεξηγηθείσα πρόθεση του θύματος από τον βιαστή?]

Ε, τώρα αυτό δεν είναι σωστό. Δεν μπορεί κάποιος να καταπατάει τα δικαιώματά σου κι εσύ να ντρέπεσαι να το καταγγείλεις. Είναι κρίμα να συμβαίνει.

BTW, διαβάζοντας ξανά το προηγούμενο σχόλιο μου, διαπιστώνω ότι είχα πιο εριστικό ύφος απ' ότι θα 'πρεπε, συγγνώμη γι' αυτό.

Δεν έχω κάποιον λόγο να αμφιβάλω για το αληθές της ιστορίας που παραθέτεις, αλλά το έχω παράπονο ότι η παιδεραστεία μας απασχολεί πολύ πολύ περισσότερο όταν το παιδί της ιστορίας είναι γένους θηλυκού.

Tero

9:51 μ.μ.  
Blogger - said...

Ξεκίνησα για σχόλιο αλλά μου βγήκε σεντόνι και το έκανα post.

10:26 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home