Tabs: Blog | About Me |

Δευτέρα, Ιουνίου 5

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΩ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

Λοιπόν, μπορώ μέχρι και να το καταλάβω αυτό το ειρωνικό χαμογελάκι που έχει στην φωτογραφία ο Παλαιοκώστας. Με κοιτάζει και είναι σαν να μου λέει: "Μαγκιά μου.'Ηθελα να αποδράσω κι ήξερα ότι τίποτα δεν λειτουργεί. Οπότε έστησα ένα απλό και συνάμα εξωφρενικό σχέδιο".
Εντάξει, από τον Κάρπεντερ το περίμενα στην "Απόδραση από την Νέα Υόρκη" αλλά ο Παλαιοκώστας πως το συνέλαβε .. χωρίς να συλληφθεί?
Τέλος πάντων, στην τελική δεν με ενοχλεί και τόσο εκείνος όσο οι υπόλοιποι που "απέδρασαν" και δεν τους αναζητούν καν οι αρμόδιες αρχές.

ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ: Ο κ. Κωστίκας ή ... Γιωρήκας (κάτι σε ποντιακό ανέκδοτο πάντως). Πρόεδρος των σωφρωνιστικών υπαλλήλων. ΑΠΑΙΧΤΟΣ. Ο νόμος -εξήγησε μετά παρρησίας- προβλέπει χρήση όπλων από φρουρούς μόνο σε περίπτωση απειλής και βίας. και όπως όλοι καταλάβαμε ένα ελικόπτερο στο προαύλιο μίας φυλακής δεν συνιστά καν απειλή.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΣ: Ο Υπουργός Δικαιοσύνης. Απέδρασε κι αυτός στο Λουξεμβούργο. Πήγε Πέμπτη - Παρασκευή για μία σύνοδο και σου λέει "δεν κάθομαι και το Σαββατοκύριακο να χαλαρώσω λίγο?". Και έκατσε. Κάπου .. χαλάρωνε όταν έμαθε τα νέα. και αγχώθηκε ο άνθρωπος. Έβαλε τον οδηγό του να τρέχει νυχτιάτικα για να φτάσει δύο (!!!) ώρες μετά στο ξενοδοχείο, να σηκώσει εκνευρισμένος το τηλέφωνο και να στείλει το εξής ψαρωτικό μήνυμα "Μόλις γυρίσω θα κόψω κώλους". Ξεκινώντας από ποιόν Υπουργέ μου?

ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΤΟΣ: Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως. Απέδρασε κι αυτός σε μία παραευξείνιο διάσκεψη και ενώ το νέο τον βρήκε καθ' οδόν σου λέει: "Ας μην αγχωθώ. Άλλωστε είμαι και δικαιολογημένα απών. Κάποιος θα βρεθεί να κάνει μια έρευνα και καμία δήλωση για το θέμα". Καλό ταξίδι κύριε Βύρωνα ... και να μας "γραφεις" όσο πιο συχνά μπορείς.

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ: Ο Υπουργός Μεταφορών. Έμεινε εντός και έτρεξε ο άνθρωπος. Έκανε την ΥΠΑ άνω κάτω, ζήτησε κι ένα πόρισμα στα γρήγορα και μετά βγήκε στις κάμερες χαμογελώντας να ανακοινώσει: "Το ελικόπτερο είχε καταθέσει σχέδιο πτήσης, άρα εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη". Μα τι λέτε κ. Λιάπη? Πρώτον όλοι καταλάβαμε ότι φταίει ο ... πιλότος που δεν ήταν της σχολής του Τζέημς Μπόντ και δεύτερον ο κατάπτυστος και ελεεινός Παλαιοκώστας που δεν του άρεσε το φαγητό στη φυλακή.

Ε λοιπόν θέλω κι εγώ να αποδράσω, ρε γαμώτο. Αποφασίστε ποιές αποδράσεις διώκονται και ενημερώστε με.
Όλοι για μία .. απόδραση ζούμε τελικά.

Ετικέτες

buzz it!


Permalink για το "ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΩ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ"

5 Comments:

Blogger Epsilon said...

Παλαιοκώστας Uber Alles... όσο για το κόψιμο των κώλων, μήπως εννοούν καμιά λιποαναρρόφηση, καλοκαιράκι όσο να 'ναι έρχεται!

10:54 μ.μ.  
Blogger Elemental_Nausea said...

Την καλύτερη απόδραση την είδα στο Madagascar, όπου πιγκουίνοι έσκαβαν με κουταλακία παγωτού :D Έπειτα βρέθηκαν σε κάτι κιβώτια και μεταφέρονταν στην ζούγκλα.Σαν άλλοι κομμάντος βγήκαν απο τα κιβώτια,έσπασαν στο ξύλο το πλήρωμα του πλοίου και κατέλαβαν το πλοίο....και όλα αυτα τα έκαναν μόνο 3 πιγκουίνοι.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας παραξενεύει ακριβώς...τι πιο σύνηθες απο ένα ελικόπτερο που προσγειώνεται σε προαύλιο φυλακών και παίρνει 2 εγκληματίες να τους πάει διακοπες στις Μπαχάμες.Αμέσως όλοι κακοπροαίρετοι να τα βάλετε με τους υπουργούς μας που επαγρυπνούν :P

11:13 μ.μ.  
Blogger bbchris said...

Εντάξει, από τον Κάρπεντερ το περίμενα στην "Απόδραση από την Νέα Υόρκη" αλλά ο Παλαιοκώστας πως το συνέλαβε .. χωρίς να συλληφθεί?

Έχει γίνει άλλες τρεις φορές το κόλπο. Γαλλία, Ολλανδία και Βραζιλία.

Κατ' άλλα φυσιολογικά είναι τα πράγματα. Θέμα θα υπήρχε αν είχαν κάνει κάτι οι υπουργοί... :-)))))))

11:47 μ.μ.  
Blogger roidis said...

γιατί να μην "αποδράσουν"; αφού έχουν αποδράσει τα πάντα, ακόμα και οι συνειδήσεις.

7:04 π.μ.  
Blogger Λίτσα said...

OK, ειδοποίησε εγκαίρως να ετοιμάσουμε ελικόπτερο, χι, χι.
(Είμαι πολύ εκνευρισμένη για να σχολιάσω σοβαρά το γεγονός.)

12:08 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home