Tabs: Blog | About Me |

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21

Άγιον Βασίλειον, Χωρίον Μπλοκόσφαιρας, Ενταύθα




Αγαπητέ Άγιε

ως παιδί διατηρούσα επιφυλάξεις για την ύπαρξή σου αλλά από τότε που απέκτησα μπλοκ είμαι σχεδόν βέβαιη ότι και τα πλέον απίθανα μπορούν να συμβούν. Και το λέω αυτό, καθώς ένα σωρό άνθρωποι, που επίσης νόμιζα ότι ... δεν υπάρχουν, ανακάλυψα ότι περιφέρονται γύρω μου, αλλά τον καλύτερο εαυτό τους τον καταθέτουν μόνο στην μπλοκόσφαιρα. Μερικοί βέβαια, καταθέτουν και τον χειρότερο ... αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης στιγμής.
Επειδή λοιπόν, στο μπλοκοχωριό μας τα "ξωτικά" σου ... χτυπάνε υπερωρίες, σου γράφω την λίστα των δώρων που έφτιαξα, για να την έχεις πρόχειρη εγκαίρως, μπας και σε ρίξω στο φιλότιμο και στείλεις κατιτί.

Συνοπτικά και για να μη σε κουράζω:

Όπως ξέρεις του χωρίου τούτου "άρχει" ο Υπουργός μας, ο κύριος Ζούρη. Στείλε του σε παρακαλώ ένα μαγικό κολπάκι να διώχνει τα πουλιά από το μπαλκόνι του (πολύ τον εκνευρίζουν οι κουτσουλιές) και μία δίμετρη ξανθιά, αλά Σκλεναρίκοβα στύλ, μπας και σταματήσει να γυρνάει τον κόσμο ψάχνοντας καλλονές.

Έχουμε επίσης έναν μάγειρα, τον κύριο Αθήναιο. Άλλος γυναικάς αυτός !!! Ξέρεις, άντρας και να μαγειρεύει, όσο να πεις έχει μία γοητεία το σκηνικό. Θέλω να του στείλεις λοιπόν, ένα high teck τσουκάλι, να το εγκαταστήσει στο μπλοκάκι του και να κάνουμε διαδικτυακά τσιμπούσια με τις συνταγές του. Kαταλαβαίνεις, σαν ... ολόγραμμα το φαγητό, αλλά να μπορούμε να το απολαύσουμε κιόλας.

Κι ως χωριό αυτοδύναμο έχουμε κι έναν αμπελοφιλόσοφο, τον Πασχάλη. Έχει βαλθεί να φτιάξει όλη την εγκυκλοπαίδεια του σεξ τελευταία, αλλά είναι θρήσκο παιδί .. κατά βάθος. Να φανταστείς ότι και στις εκκλησίες πάει συχνά ... για καμάκι. Να του στείλεις σε παρακαλώ, ένα ΜΑΧ πληκτρολόγιο από κείνα τα δικά σου τα παράξενα, που δεν θέλουν οθόνες και συνδέσεις, να γράφει σε real time τα .. πάντα. Και να τους στείλεις και μία γερή δόση χιούμορ ακόμη, για να μην εγκαταλείψει ούτε τα επόμενα δύο χρόνια το .. εγχείρημα.

Και φυσικά είμαστε και οικολόγοι. Γι' αυτό έχουμε περί πολλού και μία Ροδιά εδώ. Όχι σαν εκείνη της Πρωτοψάλτη που "στο φως πετάχτηκε, δεν φυλάχτηκε, δεν πειράζει πια". Η δική μας η Ροδιά είναι αλλιώτικη. Γι' αυτό σου λέω, να της δώσεις κανένα μαγικό πινέλο να ζωγραφίζει που και που τις φάτσες μας (κι ας μην τις ξέρει) να κάνουμε σκιτσομαχίες στα .. τυφλά .
Ααα ... έμπνευση έχει, μη στείλεις άλλη και μας πάθει overdose.

Έχουμε κι έναν Πετεφρή στα πέριξ. Όχι τον παλιό. Έχουμε μοντέλο νέας γενιάς. Ένα κόλλημα έχει μόνο με εκείνο το νησάκι των νεκρών. Ξεκόλλατον, Άγιε μου, και δώσε του και μία .. καραβέλα να ταξιδέψει γρήγορα στην απέναντι όχθη. Να 'χουμε κι εμείς κάτι να διαβάζουμε και να λέμε "βρε, τούτον εδώ τον γνωρίζω προσωπικά".

Έχουμε κι έναν Ovi, που είναι σε κάτι χιονισμένους τόπους, κοντινούς στο κονάκι σου. Κι όλο μας στέλνει εικόνες με χριστουγεννιάτικα τοπία και .. ζηλεύουμε. Να του δώσεις Άγιε μου, το μαγικό σου ελκυθράκι με τους ταράντους και τα ιπτάμενα κόλπα, να πεταχτεί συν γυναιξί και ... Δάφνης κατά τα μέρη μας κι ας μην έχουμε ... άσπρες μέρες. Άλλωστε, θα τον πάμε σε ένα μιτάτο στον Ψηλορείτη να χορτάσει ... κρυγιώτη (που λένε επαέ).

Διαθέτουμε κι έναν Φοίβο. Όχι τον συνθέτη, καλέ. Τον θείο μου από τα Παρίσια. Όλη μου την "ανατροφή" στο .. μπλοκοχωριό εκείνος την ανέλαβε. Και ιδού τα αποτελέσματα .. xixixi. Το δώρο του βέβαια, με προβλημάτισε, Άγιε μου. Είναι και κομματάκι ... ιδιόρρυθμος κι ώρες ώρες θαρρώ πως με τόσες γυναίκες γύρω του, τα 'χει όλα. Τώρα εσύ βέβαια, όλο και θα 'χεις στο κελάρι σου κανένα παμπάλαιο ουίσκι να του το στείλουμε, μπας και πιστέψει κι αυτός ότι υπάρχεις. Γιατί του το λέω η ταλαίπωρη κι όλο ... xo xo xo μου απαντάει.

Α .. είπα ιδιόρρυθμο το θείο αλλά ... άλλος έχει το όνομα, ο suigenerisav. Καλό παιδί αλλά παρεξηγημένο. Εμ κι αυτός ... όλο με πολιτικούς πάει και μπλέκει και που τον χάνεις που τον βρίσκεις σε κάτι γκλαμουράτα στέκια, όλο λούστρο αλλά χωρίς ουσία. Να του φέρεις ένα καλό ζευγάρι ωτασπίδες και να του δίνεις υπομονή, Άγιε μου. Ε τώρα, αν σου βρίσκεται και καμιά .. ξωτικιά περισσευάμενη, στείλτου την κι αυτή.

Κοίτα συνειρμούς που κάνω: από τον ιδιόρρυθμο στον .. Παράξενο. Τι Παράξενος, δηλαδή .. που εγώ μία χαρά τον βρίσκω! Φέρε του κι εσύ ένα δώρο παράξενο, να του ταιριάζει. Ένα από κείνα τ' ανέφικτα που κλειδώνεις στις αποθήκες σου. Φέρε του ανθρώπους γύρω του να τον καταλαβαίνουν. Όχι τίποτα άλλο, να μην χρειάζεται να εξηγεί έστω, τι εννοεί κάθε φορά με όσα γράφει.

Α .. έχει και Ελληνίδα το μπλοκοχωριό. Πολλές, δηλαδή, αλλά μία είναι Ελληνίδα με τη .. βούλα. Αν σου βρίσκεται το μαγικό ραβδάκι που κρατάει η "τσικιντιγκλόμ" τις μεταμεσονύχτιες ώρες, κάνε την με ένα κολπάκι άτρωτη στις κακίες και τις μικρότητες. Και χάρισε της ένα καινούριο σκυλάκι, να τρίβεται ναζιάρικα στα πόδια της και να της θυμίζει πως με ό,τι δενόμαστε παίρνουμε το ρίσκο να πονέσουμε χάνοντάς το.

Για τον Γεώργιο Χοιροβοσκό τι να πω? Σίγουρα τον ξέρεις. Ορίστε, να μην νομίζεις ότι μόνο άθεους έχουμε εδώ μέσα. Μία θέση στον παράδεισο .. εισηγούμαι να του δώσετε. Όχι στον επουράνιο (που μεταξύ μας .. φέξε μου και γλίστρησα, μου κάνει) αλλά στον επίγειο. Και ξέρεις τώρα πως το εννοώ: όπως το λέει ο Νιόνιος "και τι ζητάω, μιά ευκαιρία στον παράδεισο να πάω".

Α θέλω να φροντίσεις επίσης και τον κύριο Μπερεκέτη. Καθόλου δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά κοντεύω να τον ... ερωτευτώ με όσα γράφει. Μπερεκέτης όνομα και πράμα, Άγιε μου. Να 'χεις, σε παρακαλώ, καλά όλο το σόι του, θείους, θείες, ανήψια και ξαδέρφια, γιατί όσο ζουν και βασιλεύουν κείνοι, τόσο μας αφηγείται ο κυρ Γεράσιμος τις ιστορίες τους και περνάνε όμορφα οι κρύες νύχτες του χειμώνα μας.

Για τον Μαύρο Γάτο μας να μην ξεχάσω να σου ζητήσω ειδικό αμπαλάζ. Θέλω να του ετοιμάσεις μία αγιοβασιλιάτικη ... μετάλλαξη. Δώσε του μάτια κουκουβάγιας, πονηριά αλεπούς και αυτοπεποίθηση λεόντου, γιατί τελευταία υποκρίνεται (ανεπιτυχώς) τον .. ηλίθιο.
Και δώσε του και όρεξη να μανατζάρει την Δημαρχία μας, μα και η .. Ντόρα από Δήμαρχος ξεκίνησε και Κύριος οίδε που θα φτάσει.

Έχουμε κι έναν Μπαμπάκη στην μπλοκοκοινωνία μας. Εκείνου δεν θέλω να του στείλεις τίποτα. Να δώσεις όμως στο γιο του ακόμη μεγαλύτερη διάθεση για σκανδαλιές και συζητήσεις παιδοφιλοσοφικού περιεχομένου, από κείνες που κάνουν όλους τους Μπαμπάκηδες του κόσμου να ξεχνάνε τις άλλες έγνοιες τους. Α και μεταξύ μας, ο Μπαμπάκης υποσχέθηκε στο γιο του να θυμώνει λιγότερο το 2007 αλλά .. χλωμό το βλέπω. Να δείξεις επιείκεια κι εσύ.

Έχουμε επίσης μία Καπετάνισσα, την Μαρία. Όλο και καταπιάνεται με μπουνάτσες και μποφώρια. Κι άλλοτε γαληνεύει κι άλλοτε ξεσπά. Να της δώσεις Άγιε μου, ένα τιμονάκι από κείνα τα δικά σου, τα ευέλικτα, να κουλαντρίζει εύκολα τις φουρτούνες κι έναν Καπετάνιο, γλυκό και αγαπησιάρικο σαν και του λόγου της. Ε κι αν εσύ ξέρεις να έχει Καπετάνιο -που όλο και πιο κουτσομπόλης από μένα είσαι- δώσε τους ήρεμες θάλασσες να ταξιδεύουν μαζί.

Κι έπειτα είναι κι εκείνος ο dreams. Ονειροπόλος και .. ταξιδευτής κι αυτός. Εξόπλισε τον σε παρακαλώ, με όσα εφέ έχει κι ο κύριος Σπήλμπεργκ να απολαμβάνουμε σε προβολές μικρού μήκους τις ομορφιές που μας ετοιμάζει και δώσε του έμπνευση κι όρεξη να το κάνει ακόμη πιο συχνά.

Να μην ξεχάσεις τον κύριο
Ροϊδη μας. Νεώτερη έκδοση too. Αλλά θέλω να του κάνεις μία ιδιαίτερη πλάκα όμως. Ένα δώρο αλλιώτικο. Από ... Ροϊδη που τον ξέρουμε, θέλω για μία νύχτα να τον κάνεις ... Παπαδιαμάντη. Να τον βάλεις να γράψει κι ένα ποστάριον με όλο το δέον Χριστιανικό συναίσθημα κι όταν συνέλθει πολύ θα θελα να δω τις αντιδράσεις του. xixixi κάνουν σκανδαλιές τα ξωτικά σου, Άγιε μου, δεν κάνουν;

Έχουμε και τον κύριο έντεκα. Πως οι μεθυσμένοι τα βλέπουν διπλά .. ε αυτός τα βλέπει όλα έντεκα και δίχως ποτό. Φαντάσου ότι ένα δώρο θα του στείλουμε .. έντεκα θα μας επιστρέψει. Ναι, είναι γενναιόδωρος. Γι' αυτό κι εγώ θέλω να του στείλεις έντεκα σπάνιες και μοναδικές παραποιήσεις: Τα "έντεκα" θαύματα του κόσμου, τον "εντεκάλογο" του γύφτου, τις "έντεκα" εντολές, τους "έντεκα" μήνες (βγάλε τον Ιούνιο έξω, έχω λόγο), τις "έντεκα" πληγές του φαραώ, την "εντεκάτη" συμφωνία του Μπετόβεν, τη Χιονάτη και τους "έντεκα" νάνους, "έντεκα" γάμους και μία κηδεία, "εντεκάμιση" βδομάδες, το τελευταίο top ... eleven στο USA και τους "έντεκα" θεούς του Ολύμπου (βγάλε τον Δία, όλο μπελάδες προκαλεί).

Μας βρίσκεται εδώ και μία καλή μάγισσα, αλλά λίγο έχω μπερδευτεί με τα παραμύθια και δεν είμαι σίγουρη αν είστε ανταγωνιστές ή όχι. Τέλος πάντων, μέρες που είναι άσε τα .. θρησκευτικά κατά μέρος και διάλεξέ της ένα δωράκι. Μία χούφτα χρυσόσκονη να φωτίσει τη ζωή της και το χαμόγελό της. Και ό,τι αναποδιές έφερε το 2006 να τις σκεπάσει με χαρές το 2007.

Στον κύριο Ακίνδυνο, θέλω να στείλεις κάτι .. επικίνδυνο. Μεταξύ μας, νομίζω πως καθόλου ακίνδυνος δεν είναι. Όλο μας ξεγελάει με κάτι βιντεάκια από το you tube, που ναι μεν σε κάνουν να γελάς αλλά ακίνδυνα δεν τα λες με τίποτα. Να του δώσεις εκείνη την πατέντα με τη "συσκευή ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης". Όσο να πεις ... κάπως επικίνδυνη ακούγεται.

Στην άκρη του μπλοκοχωριού θα χεις προσέξει μία καλύβα. Εκεί κατοικεί ο
Πάνος.
Για τον Πάνο θα ζητήσω κάτι που έχει τις δυσκολίες του αλλά in any case τι Άη Βασίλης είσαι αν δεν κουμαντάρεις και τα δύσκολα αιτήματα. Θέλω να φτιάξεις δίπλα στην καλύβα του τον διάδρομο 10/28. Έτσι και οι αερομεταφορές θα εξυπηρετούνται στο μπλοκοχώρι .. κι ο Θερμαϊκός θα μείνει ανέγγιχτος .. κι ο Πάνος μας θα πάψει να ασχολείται πια με το Συμβούλιο της Επικρατείας. Τώρα θα μου πεις ... θα αρχίσει να προβληματίζεται με τους έλληνες και τους ελλαδίτες. Τόσο το καλύτερο. Άσε που μπαινοβγαίνουν εκεί και μερικοί ενδιαφέροντες τύποι, που μέχρι και να μας μάθουν ιστορία μπορεί. Λέμε τώρα ... δεν παίρνουμε κι όρκο.

Στην
Θαλασσομπερδεμένη θέλω να κάνεις ένα απλό και σαφέστατο δωράκι. Διακοπές για δύο σε σαλέ στην Ελβετία. Ξέρεις, όπως εκείνα τα έπαθλα που κάποτε έβαζαν στα τηλεπαιχνίδια. Τώρα αλλάξανε κι αυτά. Σου λέει ο Φερεντίνος: τον Τραπεζίτη ή την βαλίτσα? κι ό,τι κι αν πεις τελικά παίρνεις τον .. πούλο. Τέλος πάντων, να την στείλεις χριστουγεννιάτικες διακοπές, far away από το μπλοκοχώρι. Ν' αλλάξει παραστάσεις η κοπέλα. Α και στείλε και μία φαρυγγίτιδα στον "αφεντικό" της.

Στον κύριο Padrazo θέλω να δώσεις όρεξη για μερικές κοπάνες ακόμη. Όχι πως δεν τις έκανε όταν έπρεπε, αλλά μου φαίνεται πως δεν τις απόλαυσε όσο έπρεπε. Να τον ξεσηκώσεις Άγιε μου, κι εκεί που ετοιμάζεται για μία ακόμη ρουτινιασμένη μέρα στο μαγγανοπήγαδο να του δώσεις για συντροφιά τους Τακησάκηδες και να τον στείλεις να κάνει μία μικρή ... απόδραση. Και να πεις και σε κείνη τη Σουλατούλα ... τέρμα τα κάστανα. Αμάν πια με τις συνήθειες. Και στείλε της και κανα .. σέξυ εσώρουχο. Ξέρεις εσύ...

Στον κύριο Dark Angel, που του 'χω μία αδυναμία, καθώς ήταν η πρώτη μου συναναστροφή στο μπλοκοχώρι, θέλω να κουβαλήσεις ένα σπέσιαλ δωράκι. Nα τον γυρίσεις μία δεκαετία πίσω. Στέρησε του όμως nike, levi's & jack daniel’s. Να 'ρθει να "δέσει" το φευγάτο του ματιού του με το όλο σκηνικό. Και να του βάλεις και το Pleasant Street να ηχεί μόνιμα στο μυαλό του. Και μετά να δεις πόσο πιο συχνά θα γράφει ποστάκια, να χαιρόμαστε κι εμείς οι κολλημένοι που τελευταία μας έχει στη ... δίαιτα.

Α κι επειδή Άγιε Βασίλη μου, ένα αλτσχάιμερ όπως και να το κάνουμε περιφέρεται υπό μορφή ιού, ξέχασα μάλλον πολλούς ακόμη. Και σε παρακαλώ, να τους θυμηθείς όλους εσύ και να τους φέρεις ό,τι σου ζητήσουν. Όχι δωράκια της βιτρίνας και των trendy shops. Αυτά θα τους τα πάνε άλλοι. Να τους φέρεις εκείνα που λαχταράει η ψυχούλα τους: τα "πανάκριβα", που δεν τα δωρίζει πια κανείς. Κι ας μην κοστίζουν τίποτα ... και να τους κάνεις να θυμηθούν πως δεν επιβάλλεται να είσαι παιδί τέτοιες μέρες. Μερικές φορές αρκεί απλά .. να αναζητήσεις πάλι το παιδί μέσα σου.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους


Ετικέτες

buzz it!


Permalink για το "Άγιον Βασίλειον, Χωρίον Μπλοκόσφαιρας, Ενταύθα"

36 Comments:

Blogger aggelos-x-aggelos said...

Σε μένα;

12:17 π.μ.  
Blogger oistros said...

Α .. θα σας άφηνα να προσποιηθείτε τον μοντέρνο ... Ντίκενς. Να δω τι χριστουγεννιάτικη ιστορία θα σκαρώνατε. Και θα περίμενα ανυπόμονα .. τη συνταγή για happy end.
Tις ευχές μου :)

1:08 π.μ.  
Blogger zouri1 said...

teleio.

7:01 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

χεχε...

καλές γιορτές!

8:26 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Αχαχαχαχα
Τόσο πολύ μου φαίνεται ότι χρειάζομαι διακοπές ε; :P
Βασικά και μέχρι το Λουτράκι να πήγαινα καλά θα ήταν, αλλά.. φευ City Petralona και φέτος :(
Ευχαριστώ που με σκεφτήκατε και εύχομαι τα καλύτερα για το νέο χρόνο :)))

9:47 π.μ.  
Blogger An-Lu said...

Σούπερ φαντάζουν τα δωράκια!!!
Μόνο να τους προλάβει όλους ο Άγιος! ;-)

10:16 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Οίστρε παιδί μου,

Μου παράγγειλε ο Χοιροβοσκός, ξέρεις εκείνος ο θεομπαίχτης, να σου πώ ότι λείπει απο το γράμμα η
δική σου ευχή για σένα;-)

Για συμπλήρωσε σιλβουπλέ το Γράμμα!

11:58 π.μ.  
Blogger oistros said...

Υπουργέ μου
το "τέλειο" θα 'ναι να βάλει ο Άγιος το χεράκι του :)

Πάνε
αν διάλεγα κατηγορία θα ήταν .. μουσική. Αυτό με τον Μητροπάνο πολύ μου άρεσε. :)
Αντεύχομαι

Comfused
καλά είναι και στο Πετράλωνα σίτυ. Που να τρέχετε τώρα .. Αλλά με την φαρυγγίτιδα με ειδοποιεί ο Άγιος ότι θα το παλέψει το αίτημα :)

An-lu
νομίζω ότι φέτος πήρε βοηθούς με .. απ' ευθείας ανάθεση έργου. Μπαίνει στα κόλπα κι ο Άγιος. Να σας φέρει ότι ποθείτε :)

Αγιότατε
να πείτε στον .. θεομπαίχτη ότι εμείς είμαστε σε διαπραγματεύσεις ακόμη. Τρία στα τέσσερα μου τα υποσχεθήκατε ήδη: την υγεία μου, την ηρεμία μου και τους φίλους μου. Συζητάμε απλά τι μπορεί να γίνει με το ... πρωτοχρονιάτικο λαχείο :)

12:57 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Φτου!

Μπερδευτήκαν τα δώρα!

Μα να μην μου τύχει η "δίμετρη ξανθιά, αλά Σκλεναρίκοβα". Μεγάλη απογοήτευση λέμε!

:^)

Καλές γιορτές να έχουμε!!!

1:18 μ.μ.  
Blogger ovi said...

Χο, χο, χο!!! Ευχαριστώ πολύ για το δώρο και που ξέρεις ...μπορει να γίνει και πραγματικότητα!!! πολλά φιλιά απο την σκοτεινη ...Φιλανδία!!!

1:54 μ.μ.  
Blogger enteka said...

xexe, efxaristo gia oles ti parapoiimenes entekades :)
ta kalytera kai se sena!

2:11 μ.μ.  
Blogger Μαύρος Γάτος said...

Τί όμορφο πλάσμα που είσαι!

Σε ευχαριστώ εκ βαθέων

Καλές γιορτές!
Σ:)))))))))))))))))))

2:31 μ.μ.  
Blogger oistros said...

Μπαμπάκη
πάλι γκρινιάζεις παιδί μου?
Εμ σου δώσαμε προ ετών την καλύτερη, εμ σε 'χουμε να παραπονιέσαι πάλι. Για συγκεντρώσουυυυ
Και ο Άγιος είναι κολλητός του .. Πάπα. Δεν κάνει λάθη :)

Θάνε
πετάς ένα "σκοτεινή" και μας χρυσώνεις το χάπι. Αλλά πάλι .. ζηλεύουμε. Όλο και κάτι χιόνια μαθαίνω πως φτυαρίζετε εκεί. :)
Άντε, αμόλυβδη στο έλκυθρο και .. βουρ.
Φιλιά

έντεκα
κάπως, κάπου, κάποτε πρέπει να σε ευχαριστήσω για όσα .. έντεκα ανακαλύπτεις και μου θυμίζεις ή μου μαθαίνεις. Να 'σαι καλά :)

Μαγισούλα
keep walking. Για κάποιον ασαφή λόγο, όλοι το ίδιο κάνουμε, όσο βλέπουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας. Κι άντε, το 2007 να είναι high way :)

Γατούλη
οι "καλές γιορτές" είναι άλλος ένας .. αστικός μύθος. Χωνόμαστε στο shopping therapy και ξεχνάμε τα απλά και τα όμορφα. Εκείνα που δεν αγοράζονται με τον 13ο μισθό. Όπως καλά τα λέει κι ο Καπράνος σήμερα στην Καθημερινή
Να τα βρεις και να τα .. απολαύσεις. Φιλιά

3:01 μ.μ.  
Blogger ΠΡΙΣΜΑ said...

Καλά Χριστούγεννα guys!! Και να μην ξεχάσουμε να χαρίσουμε έστω και ένα χαμόγελο σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη!!

3:46 μ.μ.  
Blogger akindynos said...

Ευχαριστώ πολύ! Και ανταποδίδω :-)

Καλά Χριστούγεννα σε όλους

4:05 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Εμένα μ’ αφήσατε παραπονεμένη, αλλά καλά μου κάνατε :) Δε θέλω δώρα, ούτε από εκείνα στις βιτρίνες, ούτε από τ’ άλλα τ’ ακριβά, που έρχονται σε συσκευασία σύννεφου κι άντε να τα φτάσεις. Θα ήθελα όμως, να κάνω εγώ ένα δωράκι στον Άγιο. Ένα καινούριο ζευγάρι γυαλιά, γιατί με τα παλιά, μάλλον δε βλέπει καλά πια και τα μπερδεύει. Κατά λάθος, μου έστειλε τη φαρυγγίτιδα που προοριζόταν για το αφεντικό της Θαλασσομπερδεμένης.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους κι είθε τα δώρα να φτάσουν στην ώρα τους.

7:38 μ.μ.  
Blogger suigenerisav said...

Περιμένω μια "περισσευάμενη ξωτικιά"!
Κανόνισε Άγιε να μη την κατεβάσεις εδώ κάτω-τη γ@μη(*&^%2... ;-)

Τις ωτασπίδες, τις θέλω λες ?
Υπομονή, πάντως σίιγουρα.. lol

Tις θερμότερες ευχές μου-σας αποστέλλω!

8:19 μ.μ.  
Blogger oistros said...

KaKaKa
να είσαι καλά. Και keep this thought ... για το χαμόγελο εννοώ :)

Akindynos
Με ενθουσιάσατε!!!
Σκεφτόμουν εκείνο το πιτσιρίκι από το Μεξικό .. πόσο παγκοσμιοποιημένα Χριστούγεννα να περνά πλέον.

Vermint
είστε από τις πιο τραγικές παραλείψεις μου. Να δώσετε τα "ματοκυάλια" στον Άγιο κι εγώ θα τον μαλώσω που έκανε λάθος delivery φαρυγγίτιδας. Να απαλλαχτείτε γρήγορα και να σας έρουν τα Χριστούγεννα ... την ζεστασιά και την αγάπη που σας αξίζει :)

Suigenerisav
ο μόνος ασφαλής τρόπος με τις ξωτικιές είναι να τους γ@μήs@t@ το μυαλό. Να είστε αισιόδοξος, όλο και κάποιες περισσεύουν ενίοτε :)

9:17 μ.μ.  
Blogger Παράξενος said...

Να 'σαι καλά που με σκέφτηκες.
Σε ευχαριστώ για το δώρο. Καλοδεχούμενο.
Κι ευχομαι να σου επιστραφεί στο 10πλάσιο.

9:31 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Μια χαρά είναι τα γυαλιά μου! Να, δείτε και μόνοι σας!

10:31 μ.μ.  
Blogger Καπετάνισσα said...

Πόση αγάπη χωράει στο σακκί του Άγιου;
Τόση θα σου στείλω, στο πολλαπλάσιο όμως!

Τρυφερούδι μου εσύ!

Τώρα που οι ουρανοί ανοίγουνε στις ευχές κι είναι πρόσφορα τ΄αστέρια σε γλυστρήματα, θ' αντευχηθώ για σένα.

Για κείνη τη βαθειά, εσωτερική χαρά που θέλω να΄χεις και ν' ακτινοβολείς!

Πολύ σ' ευχαριστώ. Μα πολύ.

12:50 π.μ.  
Blogger oistros said...

Παράξενε
όλως παραδόξως διατυπώνετε απλά κάποιες φορές όσα σκέφτονται πολλοί από μας. Κι όσα δεν εννοούν να καταλάβουν πολλοί άλλοι :)

Σάντα
μεγάλωσε η πρεσβειωπία και θα μου τα κάνεις ... θάλασσα. Πήγες τη φαρυγγίτιδα σε λάθος πρόσωπο ... λέμε. Κανόνισε τώρα να στείλεις το τσουκάλι στον dark angel και να πεθάνουμε από την πείνα. Ή να δώσεις το τιμόνι της Καπετάνισσας στον Μπαμπάκη. Πάει το πλοίο ..
Και κυρίως το νού σου: μην κάνεις τον Pascal ... Παπαδιαμάντη. Όλα έχουν τα όρια τους.
Και το ουίσκι στο θείο μου ... όχι στον Πάνο, γιατί χτυπάει κάτι ζεϊμπεκιές και .. θα την κάψει την καλύβα.

Καπετάνισσα
Μου βγήκε ο Άγιος ... μύωπας
και όλο μου κάνει λάθη
κι όσο του λέω "πρόσεχε"
δεν εννοεί να μάθει.

Φιλιά και .. σκουτελοβαρύχνωσου :)

3:55 μ.μ.  
Blogger Rodia said...

...και φτωχομαλακο*γαμώ το φτωχομαλακο*οίστρο σου!!!:-))))

* copyrit MAYPOS GATOS

4:16 μ.μ.  
Blogger Rodia said...

Φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ για το δωράκι, αν και δημιουργούμε αυστηρώς με φτωχομαλακοσπάτουλες!

Καλά να περνάς βρε:-)))))))))

4:20 μ.μ.  
Blogger pascal said...

Ευχαριστώ πολύ :)
Καλές γιορτές και να έχετε πάντα τόση έμπνευση.

6:43 μ.μ.  
Blogger greekgaylolita said...

καλες γιορτες γλυκια μου
σ'έυχαριστω παρα πολυ!

6:46 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Εγώ σού τόχω ξαναπεί: είσαι ανίψι-σίφουνας!

7:20 μ.μ.  
Blogger 114ΛΕΞΕΙΣ said...

Σε ευχαριστω που με σκεφτηκες.
Να περάσεις πολυ πολυ όμορφα.

12:58 π.μ.  
Blogger Αθήναιος said...

Το τσουκάλι, μπορώ να το χρησιμοποιώ για απόσταξη;! Σας ευχαριστώ πολύ για τη γενναιοδωρία σας να με περιλάβετε στις σκέψεις σας. Να είστε πάντα καλά!

9:55 π.μ.  
Blogger oistros said...

Ροδιά
καλύτερα φτωχομαλ@κ@ς και με .. οίστρο, παρά πλουσιομαλ@κ@ς ... άνευ :) ("γάτα" ο γάτος μας)
you too

Pascal
Να είστε καλά

Greekgaylolita
αντεύχομαι

Santa
εμ ... άμα έχεις τέτοιους Θείους :)
Φιλιά

Padrazo
κι εσύ το ίδιο

Αθήναιε
ομολογώ πως προτιμώ ... τετελεσμένες τις συνταγές σας από τα "αποστάγματα". Αλλά περί ορέξεως .. ξέρετε. Καλά Χριστούγεννα :)

Παρεπιπτόντως, να σας ενημερώσω ότι ο Άγιος έλαβε το μπιλιετάκι και μου απάντησε τα δέοντα.
Eκείνο το αιτηματάκι για το τζόκερ και τα ... μύρια, δεν το αποσαφηνίσαμε πλήρως αλλά θα επιβιώσω.
:)

3:12 μ.μ.  
Blogger Dark Angel said...

Alora αδέρφι
ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Οσο για τη δίαιτα θα επανέλθω σύντομα με 1300 λέξεις ανα ποστίδιον διότι με ένα μπουκάλι λαγκαβούλιν τα πληκτρολόγια παίρνουν φωτιά (εννοώ βέβαια ότι ρίχνω το λαγκαβούλιν πάνω στο πληκτρολόγιο και μετά με προσεκτικές κινήσεις του στέλνω για παρέα ένα πανέμορφο σπίρτο)

Φιλιά να' σαι καλά

12:02 μ.μ.  
Blogger ovi said...

Χρόνια σου πολλά και πολλά φιλιά απο τη χώρα του Αι Βασίλη!!! :)

2:23 π.μ.  
Blogger Socrates Xenos said...

Χρόνια Πολλά Οίστρε!!!!

8:23 μ.μ.  
Blogger mariospi said...

Ευχές. Πολλές.

12:13 π.μ.  
Blogger oistros said...

Σκοτεινέ
ολόφωτες γιορτές εύχομαι. Βρε, σαν να πιάνουν οι ευχές μου. Όλο και κάποιο φως είδα στο τσαρδί σου :)

Θάνε
όπου να 'ναι? :) Φιλιά

Ξένε
να μου γεμίζεις στίχους και το 2007. Καλή Χρονιά :)

Μάριε
εύχομαι τα καλύτερα. Και το μήνυμα το δα ... αργάμιση :)

4:51 μ.μ.  
Blogger ellinida said...

Σ'ευχαριστώ πολύ , κυρίως για το μάθημα ... Είσαι θησαυρός , στο έχω πει ? Νομίζω πολλές φορές ε ?
Φιλιά

9:54 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home